Ekonomi nereye gidiyor?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,601
Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 tl yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?
Screenshot_2022-05-24-10-50-28-964_com.vatanbilgisayar.vatan.jpg

Evet tam 9400tl. Cidden ülke cok kotu yerlere gidiyor. Dolar 30 kuruş artınca 3000 lira zam yapıldığını hiç görmemiştim gerçekten. Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
siyasete girmek istemiyorum ama milletimizde şükürsüzlük var diyen kişiye burdan özel selamlarımı yollamak istiyorum.

Bu forumda bile dolar yüzünden artmıyor diyen insanlar var. Kendimizi sorgulamamız lazım.

Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 TL yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?Alıntıyı görüntüle

Evet tam 9400tl. Cidden ülke cok kotu yerlere gidiyor. Dolar 30 kuruş artınca 3000 lira zam yapıldığını hiç görmemiştim gerçekten. Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
siyasete girmek istemiyorum ama milletimizde şükürsüzlük var diyen kişiye burdan özel selamlarımı yollamak istiyorum.
k-k-knk sen v-v-vatan'a bakıyorsun.

Arkadaslar bu sabah uyanmamla birlikte doların 16 TL yi geçtiğini gördüm ve ilk işim bilgisayar fiyatlarını incelemekti.
Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?Alıntıyı görüntüle

yav siz z kuşağı hep böylesiniz anca şikayet edin ne şükür var ne bir şey bune kardeşim ben yağ ve ekmek kuyruklarında beklemişim siz lüks içinde yazıyorsunuz abdülhamidi anlayamadık osmanlı gitti ama bu sefer asla allahın izniyle gerekirse soğan ekmek yerim davamdan dönmem devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.

Dün tam 6000 liraya aldığım laptop şuan kaç lira olsa beğenirsiniz?
Bu şaşkınlığa uğramamak için geçen ay aldım.
Allah yardımcımız olsun dostlar, yolumuz yol değil.
Amin..
Ben selam değil de başka bir şey göndermek istiyorum onlara.
"Ben kitap okumam ama oyum malum partiye." diyen TEYZEYE özellikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yav siz z kuşağı hep böylesiniz anca şikayet edin ne şükür var ne bir şey bune kardeşim ben yağ ve ekmek kuyruklarında beklemişim siz lüks içinde yazıyorsunuz abdülhamidi anlayamadık osmanlı gitti ama bu sefer asla allahın izniyle gerekirse soğan ekmek yerim davamdan dönmem evletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.
Ciddi değilsin, değil mi?

hayırlısı be gülüm diyen yaşlı amcalara....

yav siz z kuşağı hep böylesiniz anca şikayet edin ne şükür var ne bir şey bune kardeşim ben yağ ve ekmek kuyruklarında beklemişim siz lüks içinde yazıyorsunuz abdülhamidi anlayamadık osmanlı gitti ama bu sefer asla allahın izniyle gerekirse soğan ekmek yerim davamdan dönmem evletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.
Bu milletini, bu gençlerin vebali boynunuza olacak.

Zafer yakındır..

yav siz z kuşağı hep böylesiniz anca şikayet edin ne şükür var ne bir şey bune kardeşim ben yağ ve ekmek kuyruklarında beklemişim siz lüks içinde yazıyorsunuz abdülhamidi anlayamadık osmanlı gitti ama bu sefer asla allahın izniyle gerekirse soğan ekmek yerim davamdan dönmem devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.
ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil.

Bu şaşkınlığa uğramamak için geçen ay aldım.

Amin..

Ben selam değil de başka bir şey göndermek istiyorum onlara.
"Ben kitap okumam ama oyum malum partiye." diyen TEYZEYE özellikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ciddi değilsin, değil mi?
Banlayın bunları ya

Şaka değil mi? Umarım öyledir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,608
Üyeler
184,950
Son üye
rhaqen
Geri