Neler Yeni

Ekonomi politikası ne olucak?

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı merkez bankasına ve ekonomi bakanına gerekli şeyleri yapma izni vermiş fakat bu düşük enflasyon ve düşük faiz politikasından vazgeçiş değilmiş onu da söyledi. Sorum şu şimdi bu dolar, ekonomi ne olur? Hangi politikayı uygulayacaklar?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı merkez bankasına ve ekonomi bakanına gerekli şeyleri yapma izni vermiş fakat bu düşük enflasyon ve düşük faiz politikasından vazgeçiş değilmiş onu da söyledi. Sorum şu şimdi bu dolar, ekonomi ne olur? Hangi politikayı uygulayacaklar?
dolar ekonomi sabit ilerler bunun çözümü yok tayyip öyle istiyor

arturo

80+ Silver
Özgür demirtaş pazar günü videoda makyajlanmış ekonomi modelini olacağını söyledi buda bizi daha kötü günler bekliyor demek

melidoas6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dolar ekonomi sabit ilerler bunun çözümü yok tayyip öyle istiyor
Sabit mi ilerler gelen zamlarla artan enflasyonla daha kötü mü olur bilemiyorum ama her şey yükselicek gibime geliyor özellikle sonbaharda...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özgür demirtaş pazar günü videoda makyajlanmış ekonomi modelini olacağını söyledi buda bizi daha kötü günler bekliyor demek
Çok doğru bir söylem olmuş hocam. Biri faiz arttımı diyor biri tam tersi ikisi nasıl mümkün olabilir diye sorguladım. Bu şekilde devam edilerse Venezuela gibi oluruz. Yatırıcımlar için tam güvenli bir ortam yok politikalarında bir kaç yatırımcı çektikten sonra eskisi gibi devam edecekler gibi duruyor. Yazın dolar 23-24₺ arası devam eder ama sonrasını bilemiyorum. Umarım Venezuela veya Lübnan gibi olmayız...

arturo

80+ Silver
Sabit mi ilerler gelen zamlarla artan enflasyonla daha kötü mü olur bilemiyorum ama her şey yükselicek gibime geliyor özellikle sonbaharda...

Çok doğru bir söylem olmuş hocam. Biri faiz arttımı diyor biri tam tersi ikisi nasıl mümkün olabilir diye sorguladım. Bu şekilde devam edilerse Venezuela gibi oluruz. Yatırıcımlar için tam güvenli bir ortam yok politikalarında bir kaç yatırımcı çektikten sonra eskisi gibi devam edecekler gibi duruyor. Yazın dolar 23-24₺ arası devam eder ama sonrasını bilemiyorum. Umarım Venezuela veya Lübnan gibi olmayız...
Mehmet Şimşek 2 aya istifa edecek izleyin görün .d

neptün yüksel

80+ Bronze
Ne olacağını bilmiyorum ama TR devleti yerli üretime önem verip en azından gıda, yiyecek, besin, temizlik ve giyenme sektöründeki fiyatları dolar endeksli olmadan satmalıdır kendi halkına.

Diğer ülkelere ise dolar, döviz endeksli pahalı satmalıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Rammus
Eğer malun şahıs karışırsa hiçbirşey yapamayız ama zaten max 2 aya ekonomiye gene karışır çok bişey beklemiyom bende

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2 ihtimal var.
1-Ya RTE elini çekmeyecek ve bakan istifa edecek.
2-RTE elini çekecek ve adam iş yapacak
ve şuan geleceği konuşmak için erken bence.
aylar geçtikçe ne olacağı daha iyi ortaya çıkar

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720

sabit ilerler derken artış olarak sabit artışına devam eder yavaş yavaş 25 olur duraksar ardından 30 a bi ihtimal doları tutmazlarsa yolculuk devam eder

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Hukukun olmadığı yerde ekonomi bakanı isterse en iyisi olsun hiç bir şey yapamaz ekonomi dediğin Şeffaflık ister sizce o şeffaflık sağlanır mı
Fikir yürütmeniz açısından bu üç haberi bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

melidoas6

80+ Silver
2 ihtimal var.
1-Ya RTE elini çekmeyecek ve bakan istifa edecek.
2-RTE elini çekecek ve adam iş yapacak
ve şuan geleceği konuşmak için erken bence.
aylar geçtikçe ne olacağı daha iyi ortaya çıkar
Hocam şuanki durumda bile söylediklerinden eski politakasından vazgeçmeyecğini anlıyorum ben

Hukukun olmadığı yerde ekonomi bakanı isterse en iyisi olsun hiç bir şey yapamaz ekonomi dediğin Şeffaflık ister sizce o şeffaflık sağlanır mı
Fikir yürütmeniz açısından bu üç haberi bakabilirsiniz.

Fazlasıyla malı ve mülkü olduğunu biliyoruz. Bu borç işine vs inanan var mı acaba

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Hocam şuanki durumda bile söylediklerinden eski politakasından vazgeçmeyecğini anlıyorum ben

Fazlasıyla malı ve mülkü olduğunu biliyoruz. Bu borç işine vs inanan var mı acaba
Hocam akplilerin çoğunluğu bile bunu inanmaz yahut kabul etmez buna inanan bir kısım elbette vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,034
Üyeler
166,471
Son üye
maizyen
Top Bottom