Neler Yeni

Ekonomi politikası ne olucak?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam şuanki durumda bile söylediklerinden eski politakasından vazgeçmeyecğini anlıyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazlasıyla malı ve mülkü olduğunu biliyoruz. Bu borç işine vs inanan var mı acaba
Bu dünya neleri gördü.
O yüzden sizlere de tavsiyem geleceği düşünüp daha karamsar olmayın gelecek gelince dert edelim yahu :)
Sal gitsin geleceği şimdiye takıl sen

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Ne olacağını bilmiyorum ama TR devleti yerli üretime önem verip en azından gıda, yiyecek, besin, temizlik ve giyenme sektöründeki fiyatları dolar endeksli olmadan satmalıdır kendi halkına.

Diğer ülkelere ise dolar, döviz endeksli pahalı satmalıdır.
Bu iş giyecek, gıda üretimi yaparak ilerlemez dünya markaları gibi telefon, ekran kartı, işlemci vesaire yani aklına gelebilecek yüksek teknoloji ürünleri üreterek olur ve bu sayede daha çok dolar, euro kazanırız yoksa yok olmaya mahkumuz

Bu arada psikiyatri doktoruna gitmenizi öneririm takıntı için gidiyordum birde bu dertleri anlatınca tertemiz ilaç verdi oh miss gibi deli divane dolaşıyorum 😂

neptün yüksel

80+ Bronze
Bu iş giyecek, gıda üretimi yaparak ilerlemez dünya markaları gibi telefon, ekran kartı, işlemci vesaire yani aklına gelebilecek yüksek teknoloji ürünleri üreterek olur ve bu sayede daha çok dolar, euro kazanırız yoksa yok olmaya mahkumuz
Ekonomi uzmanı değilim. Sadece yerli ürünler halka çok makul fiyata gelmelidir en azından.

Mahmudi

80+
ekonomi kötü diye ağlıyosunuz kafeler mağazalar doluda dolu sizler şükretmeyi öğrenin

melidoas6

80+ Silver
hayır değilim ekonomide hiç bir sıkıntı yok bizden daha fakir olan ülkeler var durumuna şükret
Ona kalırsa bizden daha zengin ülkelerde var onlar gibide olabiliriz

Buraya çok şey yazardımda trol olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:

Mahmudi

80+

Buraya çok şey yazardımda trol olduğunu düşünüyorum
Tamamda onlar afrika gibi ülkeleri sömürerek zengin oldular biz sömürmeden 13 bin dolarlık kişi başı milli gelire ulaştık allah izin verirse sömürmeden 20-25 bin dolarla çıkacaz inşallah

arturo

80+ Silver
Tamamda onlar afrika gibi ülkeleri sömürerek zengin oldular biz sömürmeden 13 bin dolarlık kişi başı milli gelire ulaştık allah izin verirse sömürmeden 20-25 bin dolarla çıkacaz inşallah
Finlandiyada sömürdü mü kanka merak ediyorum?

Top Bottom