Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,288
yok knk tepkileri ölçtüm demekki herkes haklıca ülkeden gitme peşinde
Bence hatanı anladın sen
Bence hatanı anladın sen
Neden ? Albino değilim Sarı Beyaz bir insanınknk çok beyaz da iyi degil ya allah korusun
sıkıntı yokO kadar kızgın emoji attık.
Ülkeden gitme değilde kendimizi kurtarmak. Ailemizi kurtarmak.yok knk tepkileri ölçtüm demekki herkes haklıca ülkeden gitme peşinde
Dediğin iyi oldu bu Ayasofya konusunda birkaç militan tipliyi engelledim sen de gidiyordunbeyler size şunu açıklıyorum az önce yazdıklarımın hepsi troll kendimi tutamadım özür dilerim![]()
![]()
şaka yapıyorum gidin gezin görün ama şu gerçek önce kendi memleketimizi gezelimNeden ? Albino değilim Sarı Beyaz bir insanın
Aga orda yaşamak istiyorum yaşamak gezmek değil.şaka yapıyorum gidin gezin görün ama şu gerçek önce kendi memleketimizi gezelim
Ayasofya açılması Türkiyenin bagımsız bir devlet oldugunu tüm dünyaya açıkladı ama yaptırım yapabilirler bizeDediğin iyi oldu bu Ayasofya konusunda birkaç militan tipliyi engelledim sen de gidiyordun![]()
Rahip krizine dönüşürse çok daha kötü olurAyasofya açılması Türkiyenin bagımsız bir devlet oldugunu tüm dünyaya açıkladı ama yaptırım yapabilirler bize
Ben durumdan bahsetmiyorum ne olduğundan ne olacağından da bazı militan tipli forumdaşlarımız ordu vs. tehdit savurduklarından dedim.Ayasofya açılması Türkiyenin bagımsız bir devlet oldugunu tüm dünyaya açıkladı ama yaptırım yapabilirler bize
evet sıkıntı çıkabilir ama Fatih sultan ın laneti var knk İslam alemi için iyi bir karar ama buz dagının arkasıda var dolar fırlyabilirRahip krizine dönüşürse çok daha kötü olur
haklısın knkBen durumdan bahsetmiyorum ne olduğundan ne olacağından da bazı militan tipli forumdaşlarımız ordu vs. tehdit savurduklarından dedim.