Neler Yeni

Ekosistem için marka önerisi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon-tablet-kulaklık-akıllı saat/bileklik içeren bir ekosistem kurmayı düşünüyorum. İleride laptop ile genişleteceğim. Herhangi bir marka öneriniz var mı Samsung ve Huawei var aklımda ama başka markalarda önerebilirsiniz (Apple hariç) Herhangi bir öneriniz var mı?

RK EMRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre şahin
Saat ve kulaklık bence huawei almalısın Apple wacht kullanıyordum huawei e gecince gencleştim resmen

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saat ve kulaklık bence huawei almalısın Apple wacht kullanıyordum huawei e gecince gencleştim resmen
Tüm ürünlerinde markası aynı olacağından biraz daha genel düşünmeye çalışıyorum, saat ve kulaklık açısından iyi olduğunu duymuştum teşekkürler

Golf 4 R32

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon-tablet-kulaklık-akıllı saat/bileklik içeren bir ekosistem kurmayı düşünüyorum. İleride laptop ile genişleteceğim. Herhangi bir marka öneriniz var mı Samsung ve Huawei var aklımda ama başka markalarda önerebilirsiniz (Apple hariç) Herhangi bir öneriniz var mı?
Samsungdan iyisi yok (öznel)

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Metehan
Bu ürünlerle aynı ekosistemi kurmak zor hocam sonuçta saatte bir marka daha güzeldir laptopta diğer marka güzeldir.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ürünlerle aynı ekosistemi kurmak zor hocam sonuçta saatte bir marka daha güzeldir laptopta diğer marka güzeldir.
Kurduğuna değiyor çoğunlukla, ekosistem kurmak için fazladan para ödemekte bir sorunum yok çünkü kurduğuma değecek, bu dediğiniz şeyden fazla etkilenmemek için marka önerisi istiyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsungdan iyisi yok (öznel)
Samsung ekosistem mi kullanıyorsunuz?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Bu ne oluyor tam olarak.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu ne oluyor tam olarak.
Aynı marka ürünler birbiriyle uyumlu şekilde yapıldığından kullanırken daha çok işlevli oluyor. Apple tarafından örnek vermek gerekirse telefonun çalınca tabletten bilgisayardan yada saatten yanıtlayabiliyorsunuz, bununla sınırlı değil dosya aktarım avantajları da var çok artısı var kısaca.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Golf 4 R32

80+ Silver
Telefon genel olarak nasıl, çevremde samsung telefon önermeyen çok kişi var o yüzden arada kaldım
Bende A21s var. Düşük seviye olmasına rağmen gayet iyi. 3 Yıllık cihaz sıfır olarak almıştım daha kasmaya başlamadı. Sizinde düşük modele alacağınızı sanmıyorum o yüzden sorun olmaz.

Top Bottom