Kesinlikle var, Apple kadar iyi olmayabilir biraz göreceli konu orası ancak aynı marka ürünlerin farklı marka ürünlerden çok daha uyumlu çalıştığı bariz.Apple hariç ekosistem diye bir şey yok. Android kendi içinde istisna harici uyumlu çalışıyor zaten.
Teşekkürler hocamBende A21s var. Düşük seviye olmasına rağmen gayet iyi. 3 Yıllık cihaz sıfır olarak almıştım daha kasmaya başlamadı. Sizinde düşük modele alacağınızı sanmıyorum o yüzden sorun olmaz.
Bütçe olarak tam bir rakam veremiyorum. Tablet için 20k civarı ayırmayı düşünüyorum, kulaklık içinde 2, 2.5k telefon konusunda emin değilim araştırıyorum diyeyim.Telefon-tablet-kulaklık olarak Samsung öneririm. Saat için bir önerim yok maalesef. Saat hariç bütçeniz nedir acaba?
Samsung cazip geliyor biraz daha ancak ekosistemin özelliklerini tam olarak görebileceğim bir kaynak bulamadım henüz. Huawei'nin ekosistemini bayağı görmüştüm.ekosistemim yok ama alsam net samsung alırdım.
niye aynı marka zorunluluğun var ki? telefon tablet için samsung al saat için de apple ya da huawei alabilirsin. aynı marka alıcağıma daha kaliteli almayı tercih ederdim ben. bir de yukarıda bir arkadaş demiş apple dışında gerçekten ekosistem yok zaten ne alırsan al kötü olurSamsung cazip geliyor biraz daha ancak ekosistemin özelliklerini tam olarak görebileceğim bir kaynak bulamadım henüz. Huawei'nin ekosistemini bayağı görmüştüm.
Yukarıdaki arkadaş biraz sallıyor çünkü ona da dedim, Apple kadar iyi olmasa bile ''gerçekten ekosistem'' var. Huawei ekosisteminin test videolarını izleyin isterseniz.niye aynı marka zorunluluğun var ki? telefon tablet için samsung al saat için de apple ya da huawei alabilirsin. aynı marka alıcağıma daha kaliteli almayı tercih ederdim ben. bir de yukarıda bir arkadaş demiş apple dışında gerçekten ekosistem yok zaten ne alırsan al kötü olur
Kesinlikle var, Apple kadar iyi olmayabilir biraz göreceli konu orası ancak aynı marka ürünlerin farklı marka ürünlerden çok daha uyumlu çalıştığı bariz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam
katılıyorum, apple hariç ekosistem demeye 1000 şahit benceYarım yumalak ekosisteme siz, ekosistem diyorsanız orası ayrı Arkadaşın dediği gibi şu an Apple'in üzerinde bir ekosistem yok. Saydığın ürün gamı ürünlerin hepsinde Apple nerdeyse en iyisi.
Bunun görecesi vs. yok. Huawei vs. diğer markalar yanına yaklaşacak seviyede değil şu an. İlerde umarız rekabete girerler rekabet iyidir.
Ben de Apple'ın üzerinde ekosistem olduğunu iddia etmedim, sırf en iyisini almıyorum diye yarım yamalak olmadığını söylüyorum. Android tarafının ekosistemleri de fark etmesenizde epey iyileşti. Samsung Tab S9 serisi sayesinde bayağı rekabet ediyor Apple ile en basit örneği bu.Yarım yumalak ekosisteme siz, ekosistem diyorsanız orası ayrı Arkadaşın dediği gibi şu an Apple'in üzerinde bir ekosistem yok. Saydığın ürün gamı ürünlerin hepsinde Apple nerdeyse en iyisi.
Bunun görecesi vs. yok. Huawei vs. diğer markalar yanına yaklaşacak seviyede değil şu an. İlerde umarız rekabete girerler rekabet iyidir.
Tamamdır, istediğini düşün. Karşı argüman sunmadan boş diyerek kendini avutabilirsin. Neyse dediğin gibi ''Fikrin özgürdür'' istediğini düşün. Bu kadar boş bir tartışmaya girmeye dahi gerek yoktu neyse iyi günler.Daha bu konuya yazmayacağım. Deki o kadar bütçem yok bu yüzden Apple ekosistem kuramıyorum alt. ekosistem önerilerinizi bekliyorum. Gayet doğal ama bu kadar boşu kaldıramam. Engelledim geçtim.