Ders İçin Tablet Önerisi İstiyorum

Bu ekosistem işi bana çok yaramaz hocam. Ama işte stabilite için 20-21 k verilir mi a16 + kalem için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalem desteği nasıl hocam not alırken memnun musunuz bu konuda?
telefon 16 pm varmış ipad pro al geç

air asla alma a16 oyuncak gibi bir şey onu söylemeye gerek yok

telefon 16 pm varmış ipad pro al geç

air asla alma a16 oyuncak gibi bir şey onu söylemeye gerek yok
Proya o parayı vermem için değecek bir şey var mı ders çalışacağım. Bu aşırı lükse kaçıyor. 16 pm var ama bana ekosistem lazım değil ki. Telefondan açıpta aldığım notları okumayacağım ya da telefondan belge çekip notlarıma eklemeyeceğim. O yüzden bana mantıksız geliyor ders için pro almak ama sizin varsa ders için proyu şu nedenle almalısın dediğiniz bir durum ona göre değerlendirme yapabilirim.

Bu ekosistem işi bana çok yaramaz hocam. Ama işte stabilite için 20-21 k verilir mi a16 + kalem için.

Kalem desteği gayet güzel

Kalemi çok fazla kullanmıyorum. Ama lazım olabilecek bütün özellikler var. Attığım linkten yorumlara bakabilirsin. Benden daha uzun süre kullananlar daha detaylı açıklama yapmış.

Proya o parayı vermem için değecek bir şey var mı ders çalışacağım. Bu aşırı lükse kaçıyor. 16 pm var ama bana ekosistem lazım değil ki. Telefondan açıpta aldığım notları okumayacağım ya da telefondan belge çekip notlarıma eklemeyeceğim. O yüzden bana mantıksız geliyor ders için pro almak ama sizin varsa ders için proyu şu nedenle almalısın dediğiniz bir durum ona göre değerlendirme yapabilirim.
16 pm alırken başta hata yapmışsın ben s11 ile (şu an s23)s26 ultra kullanacağım büyük ekran ihtiyacım da pcden hayatım not uygulamasını ve ekosistem özelliklerini kullanarak geçiyor

16 pm alırken başta hata yapmışsın ben s11 ile (şu an s23)s26 ultra kullanacağım büyük ekran ihtiyacım da pcden hayatım not uygulamasını ve ekosistem özelliklerini kullanarak geçiyor
16 pm neden hata olsun. Samsung fotoğraf kalitesi hiç hoşuma gitmiyor. Aşırı derece yapay şekilde çekiyordu zaten bu yüzden iPhone tercih ettim ki iyi ki de tercih etmişim s25 ultra ile yan yana deneme yaptık s25 in sahibi bile pişman fotoğraf konusunda. Olay durumdan saptı benim amacım şu an tablet almak telefon karşılaştırmak değil 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,622
Üyeler
191,928
Son üye
cyberpasha
Geri