Ekosistem için marka önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,458
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon-tablet-kulaklık-akıllı saat/bileklik içeren bir ekosistem kurmayı düşünüyorum. İleride laptop ile genişleteceğim. Herhangi bir marka öneriniz var mı Samsung ve Huawei var aklımda ama başka markalarda önerebilirsiniz (Apple hariç) Herhangi bir öneriniz var mı?

Saat ve kulaklık bence huawei almalısın Apple wacht kullanıyordum huawei e gecince gencleştim resmen

Saat ve kulaklık bence huawei almalısın Apple wacht kullanıyordum huawei e gecince gencleştim resmen
Tüm ürünlerinde markası aynı olacağından biraz daha genel düşünmeye çalışıyorum, saat ve kulaklık açısından iyi olduğunu duymuştum teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda telefon-tablet-kulaklık-akıllı saat/bileklik içeren bir ekosistem kurmayı düşünüyorum. İleride laptop ile genişleteceğim. Herhangi bir marka öneriniz var mı Samsung ve Huawei var aklımda ama başka markalarda önerebilirsiniz (Apple hariç) Herhangi bir öneriniz var mı?
Samsungdan iyisi yok (öznel)

Bu ürünlerle aynı ekosistemi kurmak zor hocam sonuçta saatte bir marka daha güzeldir laptopta diğer marka güzeldir.

Bu ürünlerle aynı ekosistemi kurmak zor hocam sonuçta saatte bir marka daha güzeldir laptopta diğer marka güzeldir.
Kurduğuna değiyor çoğunlukla, ekosistem kurmak için fazladan para ödemekte bir sorunum yok çünkü kurduğuma değecek, bu dediğiniz şeyden fazla etkilenmemek için marka önerisi istiyorum zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsungdan iyisi yok (öznel)
Samsung ekosistem mi kullanıyorsunuz?

Bu ne oluyor tam olarak.

Bu ne oluyor tam olarak.
Aynı marka ürünler birbiriyle uyumlu şekilde yapıldığından kullanırken daha çok işlevli oluyor. Apple tarafından örnek vermek gerekirse telefonun çalınca tabletten bilgisayardan yada saatten yanıtlayabiliyorsunuz, bununla sınırlı değil dosya aktarım avantajları da var çok artısı var kısaca.

Telefon genel olarak nasıl, çevremde samsung telefon önermeyen çok kişi var o yüzden arada kaldım
Bende A21s var. Düşük seviye olmasına rağmen gayet iyi. 3 Yıllık cihaz sıfır olarak almıştım daha kasmaya başlamadı. Sizinde düşük modele alacağınızı sanmıyorum o yüzden sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,311
Son üye
hamsitava2026
Geri