Neler Yeni

Yardım Ekran birden gitti sonra böyle çizgiler çıktı

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Ahmet
Ekran kartımın macun ve termal pedini değiştikten sonra benim de başıma geldi bu olay sonra hata 43 aldım ekran kartımın çöp olduğunu anladım sinirden bilgisayar çalışırken ekran kartını güç kablolarını çektim düzeldi ama kod 43 almaya devam ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Garanti için gaming gen ile görüşüp yollayacağım. Duruma göre güncelleme atarım başlığa. Teşekkür ederim herkese

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Arkadaşlar ürünü Asus ile görüştükten sonra servise gönderdim. 3 Ocak da servise ulaştı. Bugün gelen mesajda arızanın çözüldüğü yazıyor. Ancak bütün testleri yaptığımda sorun yazılımsal değildi. Sıcaklık da Max 80 derece oluyordu. Yani servistekiler sadece termal macunu değişip göndermiş olabilirler mi ? Soğuk lehim tamirini çoğu bilgili kişiye sorduğumda kendileri bile tamirini yapmak istemediğini söylediler. O kadar uğraştıran bir işlem 2 günde sonuçlanabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Taha ARVAS
Arkadaşlar kart servisten geldi. Tamir işleminde GPU ve memory değiştirildi yazıyor. Garantili yetkili servis olmasına rağmen bu güvenlik bandını yeniden takmamışlar. Sorun olur mu ?

Ekler

• IMG_20240108_142412.jpg
    IMG_20240108_142412.jpg
    2.6 MB · Hit: 39
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EMRULLAH
Arkadaşlar gta5 oynuyordum bir anda monitör sinyali gitti. Bilgisayar çalışmaya devam ediyordu. Kablosu çıktı sandım orda sorun yok. Ne yaptıysam monitör gelmedi. Kapatıp açtım ekran şu an böyle display kablosu üzerinden görüntü alıyorum iki port var ekran kartında birinden hiç görüntü gelmiyor. Birinden resimdeki gibi çizgiler geliyor. Kendi yazılımını silmiş. Bilgisayarı kapatıp açtım ama herhangi bir düzelme yok. Driver yüklüyorum tekrardan. Sizce sorun nedir ?
Bu yazıyı yazarken ekran siyah oldu monitörde sinyal var ama ekranın kendisi yok
Seni korkutmak ismemem ama ekran kartın malesef gitmiş o çizgilerin başka açıklaması yok

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Arkadaşlar gta5 oynuyordum bir anda monitör sinyali gitti. Bilgisayar çalışmaya devam ediyordu. Kablosu çıktı sandım orda sorun yok. Ne yaptıysam monitör gelmedi. Kapatıp açtım ekran şu an böyle display kablosu üzerinden görüntü alıyorum iki port var ekran kartında birinden hiç görüntü gelmiyor. Birinden resimdeki gibi çizgiler geliyor. Kendi yazılımını silmiş. Bilgisayarı kapatıp açtım ama herhangi bir düzelme yok. Driver yüklüyorum tekrardan. Sizce sorun nedir ?
Bu yazıyı yazarken ekran siyah oldu monitörde sinyal var ama ekranın kendisi yok
ekran kartı benden bu kadar demiş hocam sorun driverdan değilse

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar kart servisten geldi. Tamir işleminde GPU ve memory değiştirildi yazıyor. Garantili yetkili servis olmasına rağmen bu güvenlik bandını yeniden takmamışlar. Sorun olur mu ?
Sorun olmaz kartı tamir etmişler kullanın sorun yoksa .

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme
Tamamdır hocam. Gaming gen den almıştım. Nereye yazmam lazım biliyor musunuz
Günaydın, sorunubgaminggen'de çözdün mü? Hallettiler mi? Bende hazır sistem alacağım sistemin fiyatı 51k olmasa bunlarla uğraşmam ama boru değil işte.

Top Bottom