Ekran Çok Büyük Windows 7

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
Cs 1.6 yükledim oyun ortasında bilgisayar dondu bilgisayarı kapatıp açtım ekran kocaman oldu nasıl düzeltirim (bilgisayar windows 7)

Ekler

• IMG-20201008-WA0014.jpg
    IMG-20201008-WA0014.jpg
    115.1 KB · Hit: 89
  • IMG-20201008-WA0016.jpg
    IMG-20201008-WA0016.jpg
    131.9 KB · Hit: 76
Kişiselleştir'e girip boyutu değiştirin. Ayrıca Avast anti-virüs bilgilerinizi üçüncü şahıslara satıyor haberiniz olsun CCleaner'da sistem dosyalarınıza zarar veriyor.

Driver çalışıyor mu?

Bytefence'de bir PUP'dır kullanmanızı önermiyorum sürekli sizi rahatsız eder bildirim çıkartarak.

MASAÜSTÜNDE HERHABNGİ BİR YERE SAĞ CLİCK BAS SORNA GÖRÜNTÜ AYARLINA GEL ÇÖZNÜRÜLÜK SEÇENEKLERİ VAR RDAN TIKLA ÖNERİLEN ÇÖZÜNÜRLÜK SEÇENEİĞİNİ İŞARETLE BU KADAR

çözünürlük değişmiş olabilir. onu eski haline geri getir

MASAÜSTÜNDE HERHABNGİ BİR YERE SAĞ CLİCK BAS SORNA GÖRÜNTÜ AYARLINA GEL ÇÖZNÜRÜLÜK SEÇENEKLERİ VAR RDAN TIKLA ÖNERİLEN ÇÖZÜNÜRLÜK SEÇENEİĞİNİ İŞARETLE BU KADAR
Lütfen özenerek mesaj yazalım.

Lütfen özenerek mesaj yazalım.
acaba hep üzerimemi oynuyosun mehmet abi yanlış yazdım eyw ama seni yakalamışken sorayım konu başlığım hatalı da olabilir ama doğru konuyu seçtiğim halde uyarı verip konuyu başka bi konuya taşıdınız

acaba hep üzerimemi oynuyosun mehmet abi yanlış yazdım eyw ama seni yakalamışken sorayım konu başlığım hatalı da olabilir ama doğru konuyu seçtiğim halde uyarı verip konuyu başka bi konuya taşıdınız
Giray düzgün mesaj yaz lütfen.

Neyden bahsediyorsun?

CS 1.6 girdiğinde bu sorun olması normal muhtemelen 1.6yı 640x480 başlatıyor ve masaüstünde bu boyuta geçiyor arkadaşında dediği gibi çözünürlüğü yükseltirsen düzelir

Geri