ekran gelmemesi (bios)

80+
Reaksiyon skoru
10
Bilgisayarımı kullanırken aniden veya boşta monitorde görüntü kesiliyor ama bilgisayar açık durumda bilgisayarı yeniden başlatmak işe yaramıyor sadece bios pilini çıkarıp takınca açılıyor her boyle oldugunda bios pili ile ugrasmak istemiyorum ne yapabilirim bios pilini cıkarıp takdıgımda açılıyorsa bu sorunun bios ile ilgili oldugunu göstermez mi ?

uefi ayarlarını değiştirip deneyebilirsin.

Bilgisayarımı kullanırken aniden veya boşta monitorde görüntü kesiliyor ama bilgisayar açık durumda bilgisayarı yeniden başlatmak işe yaramıyor sadece bios pilini çıkarıp takınca açılıyor her boyle oldugunda bios pili ile ugrasmak istemiyorum ne yapabilirim bios pilini cıkarıp takdıgımda açılıyorsa bu sorunun bios ile ilgili oldugunu göstermez mi ?
Statik elektrik kaynaklı aynı sorunu yaşıyordum. Elektriği alınca düzeliyordu

peki bi çözümü yokmu elektrigi almak mı gerek her seferinde
Her seferinde değil ben bir kere zar zor çözüyorum belli bir süre olmuyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki bi çözümü yokmu elektrigi almak mı gerek her seferinde
Ekran kartı driverı ile alakalı olabilir mi hocam ne zamandır yapıyor

Her seferinde değil ben bir kere zar zor çözüyorum belli bir süre olmuyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı driverı ile alakalı olabilir mi hocam ne zamandır yapıyor

bayadır yapıyo bu yüzden servise gitmisti aç kapa ac kapa yapa yapa islemci ve ramde sıkıntı cıkmıstı sımdı durum bole

bayadır yapıyo bu yüzden servise gitmisti aç kapa ac kapa yapa yapa islemci ve ramde sıkıntı cıkmıstı sımdı durum bole
Anlıyorum yarın bir bakayım hocam çözmeye çalışalım

Bir daha kapandığında 5-10dk bekleyin tekrar açılırsa ısıya bağlı sorun olabilir.

Geri