knullxrd 80+ Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim KEREM SAYER 6 Şubat 2023 #1 Acil yardım sebebi nedir
Rotangar 80+ Silver Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 2,917 Dahası Reaksiyon skoru 1,083 Konum Anime Kızı Cennetinde İsim Efe İlgilendiği Kategoriler Bilgisayara ve yazılıma dair her şey Instagram rotangar__ Steam https://steamcommunity.com/id/Rotangar/ Discord Rotangar#2224 6 Şubat 2023 #2 knullxrd yazmış: Acil yardım sebebi nedir Devamı için tıklayın... Hdmi kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirmisin ?
knullxrd yazmış: Acil yardım sebebi nedir Devamı için tıklayın... Hdmi kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirmisin ?
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,767 En İyi Cevap 21 Dahası Reaksiyon skoru 8,077 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 6 Şubat 2023 #3 knullxrd yazmış: Acil yardım sebebi nedir Devamı için tıklayın... Bir sürü sebebi olabilir. Klavye, mouse çalışıp mı ekran gelmiyor? Yoksa hiç mi ekran gelmiyor? Eğer klavye, mouse çalışıp ekran gelmiyorsa RAM'lerini ve ekran kartını çıkar tak yapıp ekranın gelip gelmemesini test edebilirsin.
knullxrd yazmış: Acil yardım sebebi nedir Devamı için tıklayın... Bir sürü sebebi olabilir. Klavye, mouse çalışıp mı ekran gelmiyor? Yoksa hiç mi ekran gelmiyor? Eğer klavye, mouse çalışıp ekran gelmiyorsa RAM'lerini ve ekran kartını çıkar tak yapıp ekranın gelip gelmemesini test edebilirsin.
N NEfeA 80+ Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 18 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Necati Efe Atalay 6 Şubat 2023 #4 HDMI veya artık monitörün kablosunu anakarta değilde ekran kartına tak