Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran gidip gelme sorunu

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
Selamlar, ilginç bir sorunla karşıyayım
herhangi bir oyunda alt tab yapıp bir şey açtığım zaman ekran gidip geliyor veya örnek video koydum bir pencere ful ekran açıklen üstüne başka bir şey açtığımda ekran gidio geliyor sorun ne den kaynaklı olabilir sizce

Video;

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Hulusi Akyol
sey olabilir mi acaba oyunun ekran cozunurluguyle masaustu ekran cozunurlugun farkli olabilir mi

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sey olabilir mi acaba oyunun ekran cozunurluguyle masaustu ekran cozunurlugun farkli olabilir mi
Hocam aynı aslında çözünürlük öyle olsa bile video da chrome üstüne farklı bir tarayıcı penceresi açıyorum onda da gidip geliyor çok ilginç bir sorun çözemedim bir türlü

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
Farklı bir full hd monitorde denedim bu sefer bu sorunu yapmadı daha önce kullandığım 4070 super de bu sorun olmuyordu bu ekranda 9070 xt de kullanınca bu sorun olöaya başladı bu ekran da acaba ek bi ayar mı yapmak gerekiyor.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Emirhan
Ekran kartı driver'ı ile alakalıymış gibi geldi bana, DDU ile baştan temiz bir kurulum yapar mısın, mümkünse de aynı sürümü kurma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarayıcıda denemişsin ya, iki tarayıcının da ayarlarında "hızlandırma" diye arat, donanım hızlandırma gibi bir ayar çıkacak onları kapatıp tekrar bir dener misin? Aynı sorun devam edecek mi merak ettim.

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
Ekran kartı driver'ı ile alakalıymış gibi geldi bana, DDU ile baştan temiz bir kurulum yapar mısın, mümkünse de aynı sürümü kurma.

Tarayıcıda denemişsin ya, iki tarayıcının da ayarlarında "hızlandırma" diye arat, donanım hızlandırma gibi bir ayar çıkacak onları kapatıp tekrar bir dener misin? Aynı sorun devam edecek mi merak ettim.
Hocam format atmıştım aynı sorun tekrar devam etti dediğiniz gibi bu sürümde sıkıntı olabilir bir önceki sürüme güncellemeyi deneyeceğim sadece tarayıcı değil oyunda alt tab yapıp herhagn bir uygulama penceresi açıncada yapıyor ekran gidip gelmesini bazen çok fazla yapıyor

Sorunu çözdüm sanırım , WQHD için ayrı bi driver varmış bu driver kurdum şuanlık düzeldi gibi

1742992148234.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,048
Üyeler
171,135
Son üye
batismeral
Top Bottom