Neler Yeni

Ekran görüntü donması

dorukumsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doruk Yamaç
Merhaba şu anda ryzen 5 5500 rx6600 anakartta A320 16gb ram ve 650 frisby psu kullanıyorum(yakında değişeceğim psu yu) bu pc yi yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum ve hiçbir sıkıntısıda yoktu
ama son 2 haftadır sistemde çok random şekilde donmalar yaşıyorum.Ekran bir anda donuyor ve 1-2 dk boyunca hiçbirşey yapamıyorum.ryzen master ı indirdiğimde çoğunlukla EDC PSU yüzdesi 80%lerde ve CPU power kısmı 10.-15... ya çıkıyor bütün sürücüleri, windows'u , güncelledim ve format atım ama yinede bu sorundan kurtulamıyorum.

bence sorun ya psu da yada anakartta ama işlemcide de olabilri hiçbirfikrim yok artık

yardımınıza sığınıyorum iyi günler dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam ekran gitmeden önce çekmeyi başardım kullanımı
burda tek açık olanlar opera ve ryzen master

Yardım edebilecek var mı?

Ekler

• resim_2023-10-11_223813906.png
    resim_2023-10-11_223813906.png
    80.9 KB · Hit: 29
Son düzenleme:

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,325
İsim
C Ş
Son zamanlarda bilgisayarlarda donma olayı çok oluyor. Bence son windows güncellemelerinde bir hata var.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Merhaba şu anda ryzen 5 5500 rx6600 anakartta A320 16gb ram ve 650 frisby psu kullanıyorum(yakında değişeceğim psu yu) bu pc yi yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum ve hiçbir sıkıntısıda yoktu
ama son 2 haftadır sistemde çok random şekilde donmalar yaşıyorum.Ekran bir anda donuyor ve 1-2 dk boyunca hiçbirşey yapamıyorum.ryzen master ı indirdiğimde çoğunlukla EDC PSU yüzdesi 80%lerde ve CPU power kısmı 10.-15... ya çıkıyor bütün sürücüleri, windows'u , güncelledim ve format atım ama yinede bu sorundan kurtulamıyorum.

bence sorun ya psu da yada anakartta ama işlemcide de olabilri hiçbirfikrim yok artık

yardımınıza sığınıyorum iyi günler dilerim.

tam ekran gitmeden önce çekmeyi başardım kullanımı
burda tek açık olanlar opera ve ryzen master

Yardım edebilecek var mı?
amd b*k yemesidir gene eski driver yükleyip dene bi belki düzelir bu aralar güncellemeleri berbat

dorukumsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doruk Yamaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son güncellemeleri yapıp tekrar dene. En son yeni büyük bir güncelleme vardı. Ondan sonra düzelmiş olabilir. Olmazsa formatı dene.
Yok ya onuda denedim w10 da da olmazsa psu yu kontrol ettirecem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,218
Üyeler
167,277
Son üye
Mahmutaybar
Top Bottom