halityigit
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Msi B850 gaming R5 9600X 5070
Güç seneklerinden hızlı başlatma ve ordaki tüm kutucukları kaldırıpta denedim gene ayjı sorun be buny genelde uzun süre acık olduktan sonra yapıyor mesela kapayıp acınca tuştan sonra bilgisayardan kapatmayı deniyorum 3 4 defa kapanıyor
Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı
Bilgisayarım yeni 4 aylık ilk zamanlar ya fark etmedim yada dikkatimi çekmedi bilgisayarı kapadığımda ekran gidiyor kapanıyor ama kasam hallla aktif şekilde çalışmakta 5 10 dk gibi süre sonra takrardan ekran geliyor ve bu sefer tekrar kapatığımda kapanıyor daha yeni olarakta kapatmaya bastığım zamanda kapanıyor ekranında kalıyor ve ben müdahale etmedğim sürece kapanmıyor güç tuşundan kapatırsam kapanıyor vr bunu yeniden başlatmak istediğimde de yapıyor ben ğüç tuşundan kapatıp tekrar açıyorum onun dışında sistemde herhangi bir sorun yokGüç seneklerinden hızlı başlatma ve ordaki tüm kutucukları kaldırıpta denedim gene ayjı sorun be buny genelde uzun süre acık olduktan sonra yapıyor mesela kapayıp acınca tuştan sonra bilgisayardan kapatmayı deniyorum 3 4 defa kapanıyor