Neler Yeni

Yardım Ekran kartı 100 derece oldu bir şey olur mu?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yahu korkma :D. Çok korkuyorsan dediğimi yap vida yerlerini ezberle hangi vida hangisiydi ona bakarak sök bak sonra aynı vidaları aynı yerine nazikçe tak.
yok açmaya korkarım. telefondan baktım o pixeller yok monitörüm 15 yıllık olduğundan böyle bir sorun var muhtemelen. çokta önemli değil dibinden bakmayınca görünmüyor zaten.
ama yinede bir test yapmak istiyorum vramde sorun olup olmadığını görmek için yok mudur bir yolu?

ayrıca @Tolga Samet hocam siz sıcağa daha az dayanıklı demişsiniz ama bellekler oyunlarda kafadan +20 derece görüyor zaten. kaç derece olması uygundur tam olarak? max kaç derece olmalıdır? amd 110 dereceye kadar garanti vermiş.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Termal macunu bir kontrol et ne olur ne olmaz.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Termal macunu bir kontrol et ne olur ne olmaz.
kontrol edemem açarsam garanti dışı kalırmış. zaten fanlar çalışıyorken oyunda max 65 derece görüyorum fan çalışmadığı için öyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kandes22 @keremcnsz24

bu arada VRAM kaç derece olmalıdır?

Son düzenleme:

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@6n_adam Dayanıklılık farklı tolerans farklı. GDDR5/5X/6'nın çalışma sıcaklığı 95 dereceye kadar uzanıyor. AMD'nin 110 dereceye kadar dediği Tjunction. Belleklerin o sıcaklıkta stabil bir şekilde fazla uzun kalabileceğini sanmam.

Chapin

80+ Silver
Yüksek derecelerde termal ped sıvı bırakabiliyor, eğer hala dalgalanma mevcutsa garantiye göndermelisin çünkü burada sadece VRAM önemli değildir, mosfetler fan durduğu için cayır cayır yanacağı içinde sorun çıkabilir, özellikle 12V ilk besleme seti çok fazla ısınmış olabilir.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yüksek derecelerde termal ped sıvı bırakabiliyor, eğer hala dalgalanma mevcutsa garantiye göndermelisin çünkü burada sadece VRAM önemli değildir, mosfetler fan durduğu için cayır cayır yanacağı içinde sorun çıkabilir, özellikle 12V ilk besleme seti çok fazla ısınmış olabilir.
Hocam şu anda görünürde bir sorun yok ama uzun vadede bir sıkıntı yaşatır mı acaba? Yapmam gereken bir test var mı şu anda? Off off

@6n_adam Dayanıklılık farklı tolerans farklı. GDDR5/5X/6'nın çalışma sıcaklığı 95 dereceye kadar uzanıyor. AMD'nin 110 dereceye kadar dediği Tjunction. Belleklerin o sıcaklıkta stabil bir şekilde fazla uzun kalabileceğini sanmam.
Uzun dediğiniz ne kadar bir süre? Şu anda bir şey yok gibi ama uzun vadede ne olur? Termal ped sıvı bıraktıktıysa ne olur?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,054
Üyeler
171,688
Son üye
msungur48
Top Bottom