Kasa doğru yerde ondan eminim1.260V ile 90 derece görmesi çok normal gelmedi bana.
Fan doğru oturmuş mu kontrol edin, kasayı hava alabilecek bir yere koyun.
Yine olmazsa UV denersiniz.
1.20V'a indirmeyi deneyebilirsin.Kasa doğru yerde ondan eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok fanı da kontrol ederim en kısa sürede
Sorun belli, Fan hızlarının daha hiç %100 ün altına düştüğünü doğru düzgün görmedim. Acilen adam akıllı sıvı soğutucu lazım. Stok fan çok yetersiz.1.20V'a indirmeyi deneyebilirsin.
Sıvı soğutmaya gerek yok hava soğutucu yeterAcilen adam akıllı sıvı soğutucu lazım.
Ne alsam kurtarır ikinci el olabilirSıvı soğutmaya gerek yok hava soğutucu yeter
Sorun belli, Fan hızlarının daha hiç %100 ün altına düştüğünü doğru düzgün görmedim. Acilen adam akıllı sıvı soğutucu lazım. Stok fan çok yetersiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Biraz soğusun bilgisayar o zaman bakacağım1.25V ile 90 derece pek normal gelmedi bana.
UV ile sıcaklık düşürebilir fakat 1.1V yapınca 20 derece düşüş olmayacaktır diye düşünüyorum. Stok fan düzgün oturmamış olabilir, termal macunda vs sıkıntı olabilir.
Kaç tl bütçeBiraz soğusun bilgisayar o zaman bakacağım
Bütçe yok. Sen bana önerirsen ona göre bütçe ayarlarımKaç TL bütçe
Biraz soğusun bilgisayar o zaman bakacağım
RGB kontrol edilebiliyor ise alınabilir benceişinizi görür diye düşünüyorum
yine de fanı kontrol edin derim.
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSnowman T6 Cpu Soğutucu Fan Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snowman T6 Cpu Soğutucu Fan Mavi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bütçe yok. Sen bana önerirsen ona göre bütçe ayarlarım