Neler Yeni

Ekran kartı %99 kullanıyor

nemye0123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eymen
E footbal 2023 oynarken drop girmeye başladı görev yöneticisine baktığımda %99 kullanıyordu neden drop girdiğinide anlamadım gtx 1650 super

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
oyle kullanılması lazım sen sıcaklık değerelrını paylaş istersen

abcdefg1234

80+ Silver
İşlemci, Ram veya depolama biriminden kaynaklanıyor olabilir.

Güncel değilse Windows ve bios güncellemesi yapabilirsiniz.

Oyundayken İşlemci sıcaklık ve frekansına bakın.

X.M.P açık değilse açın.Ramlere memtest86 testi yapabilirsiniz ama uzun süren bir test.

Depolama biriminin sağlığını ve sıcaklığını kontrol edin.

nemye0123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyle kullanılması lazım sen sıcaklık değerelrını paylaş istersen
şuan 66 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci, Ram veya depolama biriminden kaynaklanıyor olabilir.

Güncel değilse Windows ve bios güncellemesi yapabilirsiniz.

Oyundayken İşlemci sıcaklık ve frekansına bakın.

X.M.P açık değilse açın.Ramlere memtest86 testi yapabilirsiniz ama uzun süren bir test.

Depolama biriminin sağlığını ve sıcaklığını kontrol edin.
oyunu kapatınca kullanım 0 a düşüyor 45 dereceye iniyor. Birde şeyi anlamadım 1,5 aydır oynuyorum ve ilk defa kasmayla karşılaştım o yüzden yazdım buraya

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
şuan 66 derece

oyunu kapatınca kullanım 0 a düşüyor 45 dereceye iniyor. Birde şeyi anlamadım 1,5 aydır oynuyorum ve ilk defa kasmayla karşılaştım o yüzden yazdım buraya
ekran kartının 100%kullanılması normal yüke girince o şekilde kullanır oyundan oyuna değişir msi afterburner indirip izlemeden işlemci sıcaklığı-kullanımı
ekran kartı sıcaklığı-kullanımı
bunları obv de yada monitörde göster gibi bir şey yazması lazım onu tickleyip uygularsan oyunda ekranına değerler gelir o değerleri atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

nemye0123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartının 100%kullanılması normal yüke girince o şekilde kullanır oyundan oyuna değişir msi afterburner indirip izlemeden işlemci sıcaklığı-kullanımı
bunları obv de yada monitörde göster gibi bir şey yazması lazım onu tickleyip uygularsan oyunda ekranına değerler gelir o değerleri atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
şimdi paylaşacam oyuna bi gireyim bide sıkıntı kullanma derece falan değil benim için, drop giriyordu nedenini anlamadım

şuanda kullanımı 90-95-99 arasında gidip geliyor 64 derece sıcaklığı oyun oynarken bu değerler

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
şimdi paylaşacam oyuna bi gireyim bide sıkıntı kullanma derece falan değil benim için, drop giriyordu nedenini anlamadım

şuanda kullanımı 90-95-99 arasında gidip geliyor 64 derece sıcaklığı oyun oynarken bu değerler
son zamanlarda arkada sürekli çalışan bir şey indirdiysen ondanda oluyordur yada windows update çalışıyorsa o da drop yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom