Şimdi paranın karşılığını meselesi kanka adam 2 binden satıyor e o fiyata adam 980 almak varken onu tercih etmiyorniye 6400ün piyasası yok?
Bana öyle dememişsiniz attığı ekran kartı hakkında bilgim yok ama eski olduğu halinden belli,eski ekran kartlarını düzgün fiyattan koymazsa hızlı satamaz.Ya arkadaşım anlamion demi yazilandan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düz modelle özel serinin alıcısı bir değil
Kankam ben pahalı malzeme derken eski malzemeleri kastetmedim ilk cümlemde normalde üst seviye bir anakart diyelim z590 ben sıfır olarak 2120 den aldım 2650 den verdim aynı kar marjini giriş seviyesine koyamiyorsubBana öyle dememişsiniz attığı ekran kartı hakkında bilgim yok ama eski olduğu halinden belli,eski ekran kartlarını düzgün fiyattan koymazsa hızlı satamaz.
usta peki şua ana kadar al-sat yaparak ne kadar kazandın veya kaybettinKankam ben pahalı malzeme derken eski malzemeleri kastetmedim ilk cümlemde normalde üst seviye bir anakart diyelim z590 ben sıfır olarak 2120 den aldım 2650 den verdim aynı kar marjini giriş seviyesine koyamiyorsub
B450 alacan diyelim 50-100 TL bırakacak en fazla bozuk çıktı mı nanay o kumara girdim ben daha geçen b350 aldım 250 ye kaldı elimde güney veya kuzey köprüsü patlak kartın
Bazı alıcılar var mesela adam parası olmadığı için onu almiyo o kart özel seri olduğu için alıyor hof dediğim beyaz 1080 galax in yine hibrit var hem sıvı hem hava soğutmalı oda öyle
Düşük bütçe diyorum bana z590 örneği veriyorsunuz bozuk çıkma olasılığı için param güvendeyle alır 20-30 lira zaten.Kankam ben pahalı malzeme derken eski malzemeleri kastetmedim ilk cümlemde normalde üst seviye bir anakart diyelim z590 ben sıfır olarak 2120 den aldım 2650 den verdim aynı kar marjini giriş seviyesine koyamiyorsub
B450 alacan diyelim 50-100 TL bırakacak en fazla bozuk çıktı mı nanay o kumara girdim ben daha geçen b350 aldım 250 ye kaldı elimde güney veya kuzey köprüsü patlak kartın
Bazı alıcılar var mesela adam parası olmadığı için onu almiyo o kart özel seri olduğu için alıyor hof dediğim beyaz 1080 galax in yine hibrit var hem sıvı hem hava soğutmalı oda öyle
Adamın elinde parça yok nasıl test edecek ben düşük bütçe ile pahalı kötü parça almasın diyorum gitsin ekran kartına vereceği parayıDüşük bütçe diyorum bana z590 örneği veriyorsunuz bozuk çıkma olasılığı için param güvendeyle alır 20-30 lira zaten.
Geçen hafta 5 lira yaptım kanka da herzmaan yapamazsın o parayı tek günde 1.5 lira yaptığım da oldu 1 hafta - 2 hafta boş durursun güzel bir mal gelir güzel para kaldırsınusta peki şua ana kadar al-sat yaparak ne kadar kazandın veya kaybettin
Ben geri tekrardan satmaktan bahsediyorum hala psulardan bahsediyorsunuz,sadece ilk sayfayı okudum ama test edecek parçası yoksa psuyuda test edemez.Adamın elinde parça yok nasıl test edecek ben düşük bütçe ile pahalı kötü parça almasın diyorum gitsin ekran kartına vereceği parayı
850w kalitleti bir power a üst düzey bir anakart a versin ondan edeceği paradan daha çok kazansın daha kaliteli adamlarla muhatap olsun diyorum
Kanka b450 alacaksan 400 den alacan
Kankam anlasamioz senle nedense ben kulanmaya mi alsın diyorum Allah aşkınaBen geri tekrardan satmaktan bahsediyorum hala psulardan bahsediyorsunuz,sadece ilk sayfayı okudum ama test edecek parçası yoksa psuyuda test edemez.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ram-hd5770-1gb-ekran-karti-1016504412/detay/ şu var bir de R7 265 ile alınabilir bence