Neler Yeni

Ekran Kartı Al Sat Yapmak İstiyorum

Strelok

80+ Silver
Düz 1080 le hof 1080 in fiyatı aynı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 lira ver ekmek ye

Piyasası yok bide bunun pek
niye 6400ün piyasası yok?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ya arkadaşım anlamion demi yazilandan

Düz modelle özel serinin alıcısı bir değil
Bana öyle dememişsiniz attığı ekran kartı hakkında bilgim yok ama eski olduğu halinden belli,eski ekran kartlarını düzgün fiyattan koymazsa hızlı satamaz.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Bana öyle dememişsiniz attığı ekran kartı hakkında bilgim yok ama eski olduğu halinden belli,eski ekran kartlarını düzgün fiyattan koymazsa hızlı satamaz.
Kankam ben pahalı malzeme derken eski malzemeleri kastetmedim ilk cümlemde normalde üst seviye bir anakart diyelim z590 ben sıfır olarak 2120 den aldım 2650 den verdim aynı kar marjini giriş seviyesine koyamiyorsub

B450 alacan diyelim 50-100 TL bırakacak en fazla bozuk çıktı mı nanay o kumara girdim ben daha geçen b350 aldım 250 ye kaldı elimde güney veya kuzey köprüsü patlak kartın

Bazı alıcılar var mesela adam parası olmadığı için onu almiyo o kart özel seri olduğu için alıyor hof dediğim beyaz 1080 galax in yine hibrit var hem sıvı hem hava soğutmalı oda öyle

Strelok

80+ Silver
Kankam ben pahalı malzeme derken eski malzemeleri kastetmedim ilk cümlemde normalde üst seviye bir anakart diyelim z590 ben sıfır olarak 2120 den aldım 2650 den verdim aynı kar marjini giriş seviyesine koyamiyorsub

B450 alacan diyelim 50-100 TL bırakacak en fazla bozuk çıktı mı nanay o kumara girdim ben daha geçen b350 aldım 250 ye kaldı elimde güney veya kuzey köprüsü patlak kartın

Bazı alıcılar var mesela adam parası olmadığı için onu almiyo o kart özel seri olduğu için alıyor hof dediğim beyaz 1080 galax in yine hibrit var hem sıvı hem hava soğutmalı oda öyle
usta peki şua ana kadar al-sat yaparak ne kadar kazandın veya kaybettin

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Böyle adamlar da kalbur üstü adam oluyor sözüm meclisten dışarı abi 400 liralık r7 240 satıyorsun adam eli yüzü düzgün değil keko

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Düşük bütçe diyorum bana z590 örneği veriyorsunuz bozuk çıkma olasılığı için param güvendeyle alır 20-30 lira zaten.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Pahalı mal satıyorsun giriş seviyesi 10-20 tane mal satıp kazanacağin parayı tekte kazanıyorsun adam geldi geçen mesela golf le yükledik malı arabaya gel kardeşim sana kahve ismarlayam dedi para geçene kadar oturup sohbet ettik ikinci seçenek birincisinden katkat daha iyi

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Düşük bütçe diyorum bana z590 örneği veriyorsunuz bozuk çıkma olasılığı için param güvendeyle alır 20-30 lira zaten.
Adamın elinde parça yok nasıl test edecek ben düşük bütçe ile pahalı kötü parça almasın diyorum gitsin ekran kartına vereceği parayı
850w kalitleti bir power a üst düzey bir anakart a versin ondan edeceği paradan daha çok kazansın daha kaliteli adamlarla muhatap olsun diyorum

usta peki şua ana kadar al-sat yaparak ne kadar kazandın veya kaybettin
Geçen hafta 5 lira yaptım kanka da herzmaan yapamazsın o parayı tek günde 1.5 lira yaptığım da oldu 1 hafta - 2 hafta boş durursun güzel bir mal gelir güzel para kaldırsın

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Adamın elinde parça yok nasıl test edecek ben düşük bütçe ile pahalı kötü parça almasın diyorum gitsin ekran kartına vereceği parayı
850w kalitleti bir power a üst düzey bir anakart a versin ondan edeceği paradan daha çok kazansın daha kaliteli adamlarla muhatap olsun diyorum
Ben geri tekrardan satmaktan bahsediyorum hala psulardan bahsediyorsunuz,sadece ilk sayfayı okudum ama test edecek parçası yoksa psuyuda test edemez.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Kanka b450 alacaksan 400 den alacan

Ben geri tekrardan satmaktan bahsediyorum hala psulardan bahsediyorsunuz,sadece ilk sayfayı okudum ama test edecek parçası yoksa psuyuda test edemez.
Kankam anlasamioz senle nedense ben kulanmaya mi alsın diyorum Allah aşkına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,805
Üyeler
170,259
Son üye
cagan2929
Top Bottom