Neler Yeni

Ekran Kartı Al Sat Yapmak İstiyorum

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Kanka b450 alacaksan 400 den alacan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam anlasamioz senle nedense ben kulanmaya mi alsın diyorum Allah aşkına
Bazi ürünler var hastası çok rm850x gubi veya MSI in da 850 lik modüler power i var oda öyle

1 den düşür 1.5-1.8 arası sat eski ekran kartı alıp 100-200 kazanacağına

Kanka bilgisayar cidan alma adam sana zateb kâr li fiyat vercek üstüne ne koyacaksın

Strelok

80+ Silver
Bazi ürünler var hastası çok rm850x gubi veya MSI in da 850 lik modüler power i var oda öyle

1 den düşür 1.5-1.8 arası sat eski ekran kartı alıp 100-200 kazanacağına

Kanka bilgisayar cidan alma adam sana zateb kâr li fiyat vercek üstüne ne koyacaksın
yok hayır kullanmak için diyorum

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kanka b450 alacaksan 400 den alacan

Kankam anlasamioz senle nedense ben kulanmaya mi alsın diyorum Allah aşkına
Bak dostum düşük bütçeli al satlar daha az risksiz oluyor ama güzel fiyattan alıp tekrardan satacağı fiyat piyasaya göre uygun olmalı ve performansı ortalama bir kart olmalı.Kullanmak için alsın dediğim bir cümle yok ortada ürünü alınca senin dediğine göre test edemiyecek ekran kartını,bende diyorum onu test edemiyorsa psu'yu nasıl test etsin ? Üstelik psular tamiri daha zor ve piyasası az olan elektronik aletler.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Bak dostum düşük bütçeli al satlar daha az risksiz oluyor ama güzel fiyattan alıp tekrardan satacağı fiyat piyasaya göre uygun olmalı ve performansı ortalama bir kart olmalı.Kullanmak için alsın dediğim bir cümle yok ortada ürünü alınca senin dediğine göre test edemiyecek ekran kartını,bende diyorum onu test edemiyorsa psu'yu nasıl test etsin ? Üstelik psular tamiri daha zor ve piyasası az olan elektronik aletler.
1 şeyde anlaşalım şimdi kankam herşeyi boşver test i alıcıdan satıcıdan istersin ekran kartı ise furmark süper position
Ramse memtest ki ben yapmiom sistem okusa yeter
Psu ise ses varmı diye sistem acikken video istersin

e niye?

1K ya 2200G tamamda 300e A320?
Kankam 400 den b450 aliom ben 🤠

Allah aşkına psu nun mu piyasası az

400 den bana 650 w psu getitsene C4 olmayan Corsair thermaltake sharkoon bırak kamyonu tırla alayım

Ben kendim kaç kere üst seviye psu sattım nasıl piyasası az ya siz çok ütopik fiyat cekionuz yada alsat yapmadınız hiç

Aynı şekilde 650w psu b450 anakart bulamıyorum ben

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
1 şeyde anlaşalım şimdi kankam herşeyi boşver test i alıcıdan satıcıdan istersin ekran kartı ise furmark süper position
Ramse memtest ki ben yapmiom sistem okusa yeter
Psu ise ses varmı diye sistem acikken video istersin

Kankam 400 den b450 aliom ben 🤠

Allah aşkına psu nun mu piyasası az

400 den bana 650 w psu getitsene C4 olmayan Corsair thermaltake sharkoon bırak kamyonu tırla alayım
Konu sahibi para biriktireceğini söylemiş demek ki öyle 850w psunun al satını yapacak riske giremez herhalde ? Bana hala neden al satta fiyatın önemsiz olduğunu söylemedin test muhabbetini açma şimdi.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Şimdi tanıdık attı 1080 var 2 liraya diye

Konu sahibi para biriktireceğini söylemiş demek ki öyle 850w psunun al satını yapacak riske giremez herhalde ? Bana hala neden al satta fiyatın önemsiz olduğunu söylemedin test muhabbetini açma şimdi.
1000 liralık ekran kartı Öner diyo bende diyorum ki 1000 e psu al karttan daha fazla para bırakır

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Şimdi tanıdık attı 1080 var 2 liraya diye

1000 liralık ekran kartı Öner diyo bende diyorum ki 1000 e psu al karttan daha fazla para bırakır
Tamam şimdi bana uygun fiyattan satmanın neden önemsiz olduğunu açıkla.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Anlamadım?

Düşük bütçeli al satlar mi?
İlk başta fiyatı uygun koymasının satış hızı için önemli olduğunu söylemiştim ama bana böyle bir şey yok dediniz.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Bakın 1000 lirayı baz alalım kimisi için düşük kimisi için büyük
1000 liraya alacağın ekran kartını boşver at çöpe
Alacağın Kart 570 türevi kartlar çevremde ki insanlar dedi ki 1000 liraya 570 yapış

Aldılar toplu rig şak birkaç kartta vram patladı tamire verdiler tamirden gelen kart bidaha patladı

Top Bottom