Neler Yeni

Ekran Kartı Al Sat Yapmak İstiyorum

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Oralarda bulunmuyor hocam face de bazen oluyor böyle mod art PC

Ben 885 e aldım da usta acil satanlar ve rig çıkması kartları çevren var buluyorsun sanırım letgo vs gezmeylw bu fiyatlara bulunmaz
Kanka çevre cidden önemli paslasiyorsun adamlarla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya ortak giriyorsun rig e

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
malesef durumumuz çok iyi değil şuan aga
Knk al satla uğraşmaya değmez bu paraya kartlar elinde kalır üzülürsün eski çoğu RX 550 GTX 960 altına düşme satımı çok zor olur

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Adama soruyor müşterisi x parça varmı örneğin 8x2 ram varmı diyo onda olmuyor senin numaranı veriyor adami sana yöneldiriyo aynısını sende yapıyorsun zaten

Telegram ile face guruplarıni kovalayin

Oralarda bulunmuyor hocam face de bazen oluyor böyle mod art PC

Ben 885 e aldım da usta acil satanlar ve rig çıkması kartları çevren var buluyorsun sanırım letgo vs gezmeylw bu fiyatlara bulunmaz
Bende modart dayım başka bir grupta da mod um

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,725
İnan asıl bolluk daha gelmedi

Satanlar paniğe kapılıp hızlı satanlar küçük oynayanlar büyük iş yapanlar bekliyor daha alternatif çıkarmi diye

Yok
hala mining yapanlar var biliyorum ama genede piyasa aşırı aşşağıda şu süreçte çok mantıklı değil

ek olarak piyasada laptoplarda iyi satılıyor özellikle virüs döneminde online derslerden dolayı ben elimdeki kullanmadığım laptobu piyasanın biraz üzerinde satabildim

al sat yaparken bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
baya eskidense gene şu piyasada aldığın fiyata satıyorsun gibi bir şey o zaman dolar 3-4 se şimdi 18

ben rx570 i gaming gecesinden 1250 TL'ye aldım 2300 e sattım mining dönemi ekran kartı zor bulunuyorken ama geri satın alabilirmiyim hayır

o yüzden mantıklı şekilde yapmak lazım şu an için ekran kartı alım satımından ziyade hazır sistem toplayıp ufakta etrafınız varsa arkadaşlarınıza okuldaki iş yerinizdeki insanlarla konuşarak alıcı bulabilirsiniz

aşırı üst seviye sistemler giriş seviyelerine göre daha yavaş satılıyor neden çünkü alıcı o para bende varsa 3-4 ekler sıfırını alırım diyor
500 serisi alma zaten şuan sağlam bir şey yok alacan 1 hafta sonra vram patlayacak

hala mining yapanlar var biliyorum ama genede piyasa aşırı aşşağıda şu süreçte çok mantıklı değil

ek olarak piyasada laptoplarda iyi satılıyor özellikle virüs döneminde online derslerden dolayı ben elimdeki kullanmadığım laptobu piyasanın biraz üzerinde satabildim

al sat yaparken bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek
Mining den ziyade millet bekliyor dediğim gibi bişey çıkarmı diye yüksekten topladilar kartları çünkü

Laptop işine de girdim zamanidna

Şuan allak bullak piyasası ama

Strelok

80+ Silver
Dostlar yaşadığım şehirde dişimi sıkarsam alabileceğim ilanlar buldum sizce pazarlıkla alınır mı?

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
7 ye 1650 li laptop alıp 8 den veriyrodum

Strelok

80+ Silver
Dostlar yaşadığım şehirde dişimi sıkarsam alabileceğim ilanlar buldum sizce pazarlıkla alınır mı?

@cevikyusuf @MuratTheFounderOfGariban

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,725
500 serisi alma zaten şuan sağlam bir şey yok alacan 1 hafta sonra vram patlayacak

Mining den ziyade millet bekliyor dediğim gibi bişey çıkarmı diye yüksekten topladilar kartları çünkü

Laptop işine de girdim zamanidna

Şuan allak bullak piyasası ama
zaten 500 örneği 1 yıl öncede kaldı şu an hd7850 li sistemim var daha alt seviye bir sisteme geçeceğim oyunlardan sıkıldığım için birde yks olayı var hobilerimi ilerlerip nir yandanda sınava hazırlanmak daha cazip geliyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
7k var bende mesela rx570 var tek satsam satamam mesela ama setup kurarsam çok kâr ettirirebiliyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Bende seneye setup kurup satmayı planlıyorum Allah nasip ederse 6-7k yazan var rx570 kasaya

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Para kas 10 lira kadar YouTuber larin hazır sistemden al

O ekmek yedirir diğer türlü DDR3 yedirmez

Top Bottom