Neler Yeni

Ekran kartı aldım kasaya taktım ve birkaç saniye döndü durdu ve görüntü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
salih
Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam edecektim ama oda aynı sorunu yapmaya başladı bios güncellemem sondan 3. Filan galiba dün bakmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Arda doğan
Sistem parçaların nedir bağlantıların nasıl daha fazla detay lazım

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Bilgisayarın bütün parçalarını sıfır aldım ekran kartını ikinci el almıştım ve ekran kartı hariç hepsi gelmişti bende eski ekran kartı ile kurdum kullandım bugün ekran kartı geldi taktım bı kaç saniye döndü ve durdu bı kaç defa sok tak denedim olmadı bende eski ekran kartını takip devam edecektim ama oda aynı sorunu yapmaya başladı bios güncellemem sondan 3. Filan galiba dün bakmıştım
bios guncelle o zaman kanka ama ilgili olmayadabilir pcıex kaç tı ekran kartın neydi yada ve anakartın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Arda doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
600w
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekrana görüntü gelmiyor kral açamıyorum PC yi
ekran kartını çıkartıp denermisin goruntu gelıyormu bendede kasa çalııyor ama goruntu yok ya psu yada ramden kaynaklı dedi bılgısayarcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartını çıkartıp denermisin goruntu gelıyormu bendede kasa çalııyor ama goruntu yok ya psu yada ramden kaynaklı dedi bılgısayarcı
Denedim gelmiyo şimdide bütün herşeyi söküp baştan kurucam

Msu modüler mi kabloların tam oturduğuna emin misin bunlardan eminsen işlemcini bi sök tak yap
Herşeyi söküp baştan kurucam olur inşallah

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Denedim gelmiyo şimdide bütün herşeyi söküp baştan kurucam

Herşeyi söküp baştan kurucam olur inşallah
tamam kanka yuksek ihtimalle ram yada su kaynaklı bir durum ama olmayadabılır çünkü fanları donup duruyor dedin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
salih
tamam kanka yuksek ihtimalle ram yada su kaynaklı bir durum ama olmayadabılır çünkü fanları donup duruyor dedin
PSU da sıfır aldım tamda soktum taktım ama olmamıştı şimdi herşeyi söküp takmayı bitirince düzelir inşallah

Bütün kasayı söküp baştan taktım ama sorun yine aynı devam ediyor ekran kartı fanı 2-3 Saniye dönüyor duruyor ekrana görüntü gelmiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kağan
öncelikle sorunlar statik elektrik veya ram kaynaklı.
1)Tüm parçaları söküp bios pilini de çıkarıp güç tuşuna bi 10sn bas sonra bi 3-5 dk bekle tüm parçaları geri takıp dene

2)Ya da ramlerin ucunu silgiyle silip veya yerlerini değiştirip tekrar deneyebilirsin bazen takılan slotda böyle sıkıntı verebilir. Ramlerin kendisi de arızalı olabilir farklı bi ramle de deneyebilirsin.

3) ekran kartını dneyebileceğin başka bi bilgisayar varsa onu bi kontrol et çalışıyor mu ama genelde sorunlar ilk 2’den kaynaklı.

1)Tüm parçaları söküp bios pilini de çıkarıp güç tuşuna bi 10sn bas sonra bi 3-5 dk bekle tüm parçaları geri takıp dene

2)Ya da ramlerin ucunu silgiyle silip veya yerlerini değiştirip tekrar deneyebilirsin bazen takılan slotda böyle sıkıntı verebilir. Ramlerin kendisi de arızalı olabilir farklı bi ramle de deneyebilirsin.

3) ekran kartını dneyebileceğin başka bi bilgisayar varsa onu bi kontrol et çalışıyor mu ama genelde sorunlar ilk 2’den kaynaklı.
Ben de aynı durumu yaşamıştım sorun ram arızasından dolayıydı. Ürün servise gitti başka ram taktım düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
salih

Ben de aynı durumu yaşamıştım sorun ram arızasından dolayıydı. Ürün servise gitti başka ram taktım düzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,529
Üyeler
172,099
Son üye
mehmetBaha
Top Bottom