Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı alıcam kararsız kaldım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
Sebep derken hocam ? Günümüzde her yerde 8 GB bile yetersiz kalıyor bazı yerlerde. 4 GB çok düşük elimde laptopum var 4 GB ekran kartı kullanacak olsam ondan devam ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

direkt amd bitti benim için
bu sözünle hem vram hem güncel teknoloji hemde kas gücü ve daha iyi soğutma performansından mahrum kalacaksın :( nvidiadan sorun yaşayanlarda var her markanın az da olsa kusuru vardır kusursuz insanda yoktur üründe şuan rx 6600 kullanıyorum temmuz 2022 den beri bir kez bile ne siyah ekran ne driver çökmesi yaptı rx 6xxx serisinde bu sorun neredeyse çözüldü yani 100 de 1 ihtimal

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
4 gb ekran kartı kullanılmaz zaten, düşük kalır. abartı üst performan istemiyorsa 8 gb da yetiyor hem Vram ile amd veya nvdia ne alakası var onu anlayamadım
VRAM dolayı değil amd tercih etmeme sebebim, imzadada gördüğün gibi zaten AMD kullanıcısıyım hatta profilimde bir konu var yüzlerce yorumu olan. Oraya bakarsan neden AMD yazma dediğimi anlarsın.

bu sözünle hem vram hem güncel teknoloji hemde kas gücü ve daha iyi soğutma performansından mahrum kalacaksın :( nvidiadan sorun yaşayanlarda var her markanın az da olsa kusuru vardır kusursuz insanda yoktur üründe şuan rx 6600 kullanıyorum temmuz 2022 den beri bir kez bile ne siyah ekran ne driver çökmesi yaptı rx 6xxx serisinde bu sorun neredeyse çözüldü yani 100 de 1 ihtimal
rx 6600 al çok daha güçlü bunlardan
Yok hocam lütfen AMD önermeyin.

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
VRAM dolayı değil amd tercih etmeme sebebim, imzadada gördüğün gibi zaten AMD kullanıcısıyım hatta profilimde bir konu var yüzlerce yorumu olan. Oraya bakarsan neden AMD yazma dediğimi anlarsın.

3600 3700 bandında zotac rtx 2060 bulunuyordu onlara bakın bence 1660 s den daha iyidir dllss+rtx gibi destekler sayesinde.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
3600 3700 bandında zotac rtx 2060 bulunuyordu onlara bakın bence 1660 s den daha iyidir dllss+rtx gibi destekler sayesinde.
Attığım ilanlarda bi adet rtx 2060 var inceler misiniz yorumunuz nedir ?

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
yok hocam 3 tane 1660 s var atın bakayım

Bir de coil whine olan var ama coil whine istemiyorum

hocam bu arkadaş 3900 yapıyor değer mi sizce ?

Son düzenleme:

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yunus Emre Arslan
aynen bende msi rx 6600 xt kullanıyorum max 61 derece gördüm oda hız aşırtma vram yapınca 2 3 ay oldu kullanalı hiç hata yok.. eski amd yok artık lütfen

hocam kullandığınız rx 580 kart zaten hem eski kart hemde sorunlu olan kartlardan zaten bende yeni değiştirdim Radeon R9 290x kullanıyordum hatadan geçilmiyordu beter etti beni, dediğiniz sorunlar rx 6xxx serisinde çok nadir rastlanıyor

Son düzenleme:

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
aynen bende msi rx 6600 xt kullanıyorum max 61 derece gördüm oda hız aşırtma vram yapınca 2 3 ay oldu kullanalı hiç hata yok.. eski amd yok artık lütfen

hocam kullandığınız rx 580 kart zaten hem eski kart hemde sorunlu olan kartlardan zaten bende yeni değiştirdim Radeon 29 290x kullanıyordum hatadan geçilmiyordu beter etti beni, dediğiniz sorunlar rx 6xxx serisinde çok nadir rastlanıyor
Hocam tamam anlıyorum, fakat ben AMD almak istemediğimi belirttim. Attığım linkler üzerinden tavsiye verirseniz çok memnun olurum.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yunus Emre Arslan
Hocam tamam anlıyorum, fakat ben AMD almak istemediğimi belirttim. Attığım linkler üzerinden tavsiye verirseniz çok memnun olurum.
yo sakın yanlıs anlama zorlama felan yapmıyorum sadece önyargınızı kırmak istedim :)

benim bildiğim rog strix serisi daha performanslı

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
yo sakın yanlıs anlama zorlama felan yapmıyorum sadece önyargınızı kırmak istedim :)

Evet rog daha iyi ama garantisi bitmiş o bakımdan sordum. KFG tam diyor adam.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
o paraya rtx 2060 6/12 gb bakın

hocam darboğaz sorun yaşatmıyor mu

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881