Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı alırken yapılması gereken testler

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bi' ekran kartı buldum fiyatı çok güzel. Orjinal mi, düzgün çalışıyor mu vs. diye hangi testleri yapabilirim? Çok acil öğrenmem lazım lütfen bilmeyen bilenleri etiketlesin. Fark eder mi bilmiyorum kart AMD
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Bünyamina @GPiro @HacıSOFU

Son düzenleme:

GPiro

80+ Platinum
Kutu fatura garanti
Furmark yap bi 10 15 dk boyunca

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,605
İsim
Hacı
GPU Z - fiziksel kontrol - furmark + OYUN TESTİ.
DRİVER TAM YÜKLENMİŞ Mİ? bu kontroller yeterlidir.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutu fatura garanti
Furmark yap bi 10 15 dk boyunca
GPU Z - fiziksel kontrol - furmark + OYUN TESTİ.
DRİVER TAM YÜKLENMİŞ Mİ? bu kontroller yeterlidir.
Sağolun hocam ama almaktan vazgeçtim satıcı çok büyük ihtimalle dolandırıcıydı.
Başkaları için söyleyeyim, adam 15 BİNE sıfır RX 9070 XT yüklemiş sarı siteye. Zaten bu direkt bir şüphe uyandırdı. Fotoğraflar ve açıklama güven verici duruyordu, yazan herkese numarasını vermiş oradan aradım çok acil para lazım bayrama falan dedi. Konum olarak Giresun yazmıştı, benim ciddi olduğumu anladı heralde bir kaç dakika sonra ilanı silmiş. Sonra aynı açıklama ve aynı fiyatla bu kez RX 7900 XTX yüklemiş ve konum Bayburt :D öncekini yanlış konumla girmiş o yüzden silmiş sözde ama geri yüklemek yerine başka kart yüklemiş. En son dedim diğeri satıldı mı, hayır dedi, o zaman elden alabilir miyim gelip dedim cevap bile yazmadı. İlk baştan çok şüpheliydi zaten ama sonradan kesin karara vardım. Hesap adı "Mehmet M." ve yeni açılmış

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,605
İsim
Hacı
Sağolun hocam ama almaktan vazgeçtim satıcı çok büyük ihtimalle dolandırıcıydı.
Başkaları için söyleyeyim, adam 15 BİNE sıfır RX 9070 XT yüklemiş sarı siteye. Zaten bu direkt bir şüphe uyandırdı. Fotoğraflar ve açıklama güven verici duruyordu, yazan herkese numarasını vermiş oradan aradım çok acil para lazım bayrama falan dedi. Konum olarak Giresun yazmıştı, benim ciddi olduğumu anladı heralde bir kaç dakika sonra ilanı silmiş. Sonra aynı açıklama ve aynı fiyatla bu kez RX 7900 XTX yüklemiş ve konum Bayburt :D öncekini yanlış konumla girmiş o yüzden silmiş sözde ama geri yüklemek yerine başka kart yüklemiş. En son dedim diğeri satıldı mı, hayır dedi, o zaman elden alabilir miyim gelip dedim cevap bile yazmadı. İlk baştan çok şüpheliydi zaten ama sonradan kesin karara vardım. Hesap adı "Mehmet M." ve yeni açılmış
Dikkat et! ... çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420
Üyeler
171,364
Son üye
levent6444
Top Bottom