MERTCANİBB
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
AMD ryzen 3 3200 g with Radeon işlemcim var apu , ekran kartı eklemek istiyorum ve Ramim 16 GB 2 slot daha boş ram takmak istiyorum
ekran kartı lazım kingdom delivarence 2 oynatmıyor monitör 180hzO işlemci için pek seçenek yok, Ram takmak gereksiz 1080p çoğu oyunlara yetiyor zaten
RX6500XT gibi bir kart takabilirsin ama mantıklı mı değil baştan sistemi yenilemeye çalışman daha mantıklı ramın yeterli arttırmayı düşünme,işlemci ile ekran kartı güncellemen gerekiyor.AMD ryzen 3 3200 g with Radeon işlemcim var apu , ekran kartı eklemek istiyorum ve Ramim 16 GB 2 slot daha boş ram takmak istiyorum
işlemci değişesim yok ya sadece az ekran kartı yükselse yeter gibi geliyorRX6500XT gibi bir kart takabilirsin ama mantıklı mı değil baştan sistemi yenilemeye çalışman daha mantıklı ramın yeterli arttırmayı düşünme,işlemci ile ekran kartı güncellemen gerekiyor.
ekran kartı lazım kingdom delivarence 2 oynatmıyor monitör 180hz
işlemci değişesim yok ya sadece az ekran kartı yükselse yeter gibi geliyor
işlemciyi 2. elden çıkarıp r5 5500 ( bütçe varsa r5 5600 ) + rx 6600, rx 6600xt , rx 6650xt tarzı kartlar bakabilirsin 2. eldeAMD ryzen 3 3200 g with Radeon işlemcim var apu , ekran kartı eklemek istiyorum ve Ramim 16 GB 2 slot daha boş ram takmak istiyorum
direkt bunu alsammı yaSağlam oyun normal değil mi? İşlemciyi sat R5 3600 RX 6600 yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağır oyunlar için yetmez
kendin tek tek daha uyguna daha iyisini toplarsındirekt bunu alsammı ya
bulamıyorum ki uygun anlamadımkendin tek tek daha uyguna daha iyisini toplarsın
direkt bunu alsammı ya
eyw sağolasınızEkran kartı 5K, işlemci 2K -1K senin işlemci 6K ya zorlasan 5.5K halledersin
kendin tek tek daha uyguna daha iyisini toplarsın