Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı amd den memnun değilim tavsiye lütfen

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
pc donanımlarım
işlemci amd ryzen 7 5.700
anakart asus prime b 550-k
ram corsair ddr4 2x8 gb
Ekran kartım amd 6600xt

Bu sisteme nvidia kart önerisi rica ediyorum ayrıca uyumsuzluk var ise sistemide yorumlarsanız sevinirim .

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Hocam çok anlayan biri değilim de niye amd den memnun değilsiniz alınmaz mı?

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan kullandığımdan istediğim performansı alamadığımı düşünüyorum. Bende çok bilmediğim için forumdan paylaştım. Araştırmalarımda nvidia hep tercih edilen görünüyor fiyat performansı bence oyuncuyu ezdiriyor 😅

Bzsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem
Şuan kullandığımdan istediğim performansı alamadığımı düşünüyorum. Bende çok bilmediğim için forumdan paylaştım. Araştırmalarımda nvidia hep tercih edilen görünüyor fiyat performansı bence oyuncuyu ezdiriyor 😅
İstediğiniz performansı alamamınız sebebi ekran kartı yerine işlemci almış olmanız f/p de Nvidia ile AMD yarışamaz AMD daha f/p dir her zaman

Reav

80+ Silver
valla gülesim geldi

Bor4

80+ Bronze
imzadaki sistemle gayet memnunum 3060 gücünde kart a 750 yi darma duman ediyor fsr 3.0 da gelecek amd kartlarda nvdia kartlara göre daha iyi çalışır 2 k ultra oyunda açar 60 fps üstü mis gibi

Reav

80+ Silver
imzadaki sistemle gayet memnunum 3060 gücünde kart a 750 yi darma duman ediyor fsr 3.0 da gelecek amd kartlarda nvdia kartlara göre daha iyi çalışır 2 k ultra oyunda açar 60 fps üstü mis gibi
kanka ikimizdede aynı psu markasının aynı model serisi varda bendeki 650 watt acaba cızırtı geliyor mu zorlayıcı oyunlarda

Bor4

80+ Bronze
kanka ikimizdede aynı psu markasının aynı model serisi varda bendeki 650 watt acaba cızırtı geliyor mu zorlayıcı oyunlarda
hayır benim psudan cızırtı gelmedi hiç rdr2 ultrada 5 saat oynadım aralıksız baldurs gate 3 ultrada forza 5 ultrada saatlerce oynadım gram cızırtı yok belki sizinki sorunludur değiştirmeyi denediniz mi ?

Reav

80+ Silver
hayır benim psudan cızırtı gelmedi hiç rdr2 ultrada 5 saat oynadım aralıksız baldurs gate 3 ultrada forza 5 ultrada saatlerce oynadım gram cızırtı yok belki sizinki sorunludur değiştirmeyi denediniz mi ?
ekran kartı fanıda cızırtı yapıyor olabilir ama sisteme yük bindiğinde ekran kartı fanıda çalışıyor ve aralıklı cızırtılar geliyor

Bor4

80+ Bronze
ekran kartı fanıda cızırtı yapıyor olabilir ama sisteme yük bindiğinde ekran kartı fanıda çalışıyor ve aralıklı cızırtılar geliyor
Benim kart asus dual isinma filan olmuyor cizirtida olmuyor ama senin kartda gaming trio bilmiyorum

Reav

80+ Silver
Benim kart asus dual isinma filan olmuyor cizirtida olmuyor ama senin kartda gaming trio bilmiyorum
benim kart normal bir kart değil zaten altına figür koymazsam kaydırak gibi duruyor vidaları felan çok iyi olmasına rağmen aşırı ağır kart
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım bir şey değildir

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
İstediğiniz performansı alamamınız sebebi ekran kartı yerine işlemci almış olmanız f/p de Nvidia ile AMD yarışamaz AMD daha f/p dir her zaman
Hocam tam anlayamadım işlemci mi sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,183
Üyeler
163,793
Son üye