Ekran kartı anlık devre dışı kalıyor

hi im lsc

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar PC Hocası hero sistemi aldım fakat bilgisayar aralıklarla anlık olarak siyah ekran yiyor ve pcye restart atmadan düzelmiyor sanırım ekran kartından kaynaklı bir problem çünkü aygıt yöneticisini açtığım zaman ekran kartının devre dışı kaldığını farkettim tekrar aktif ettiğimde yine sorun tekrarlıyor

Merhabalar PC Hocası hero sistemi aldım fakat bilgisayar aralıklarla anlık olarak siyah ekran yiyor ve pcye restart atmadan düzelmiyor sanırım ekran kartından kaynaklı bir problem çünkü aygıt yöneticisini açtığım zaman ekran kartının devre dışı kaldığını farkettim tekrar aktif ettiğimde yine sorun tekrarlıyor
Yazılımsalda olabilir.Sürücünün whql Sürüm olduğun dan emin ol eğer whql ise Forumdaki Arkadaşlar sana illa bir sürüm atar

güncel kanka zaten driver ama yinede oluyor
amd sitesine git driver & supports kısmında kendi driverını bul yanında whql yazıyo mu bak son çıkan driverları indirdiysen ondan olabilir 22.5.1 kur

tamamdır whql driveri yükledim eğer devam ederse geri dönüş yaparım teşekkürler

Tekrardan sorun tekrarladı biraz araştırdım problemin wattman hatası olduğunu anladım bunun nasıl çözülebildigini bilen var mı acaba

Tekrardan sorun tekrarladı biraz araştırdım problemin wattman hatası olduğunu anladım bunun nasıl çözülebildigini bilen var mı acaba
Ramin desteklediği bir mhz mi kullanıyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramin desteklediği bir mhz mi kullanıyorsunuz?
Eger ramin desteklediği frekansi kullanıyorsanız gpunun frekansini biraz aşağıya cekmek olabilir.

Artık uzun uzun yazmayacağım, AMD...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,685
Üyeler
184,042
Son üye
Nostramt
Geri