her şey sizin isteğinize kalmış eğer tikliyseniz undervolt atabilirsiniz karta buraya anlatsam en az paragraf alır super resolution açmanızı öneriririm iyi bir monitörünüz varsa güzel görüntüler vericektir zorunlu değil hiçbiri cs için vibrance fullüyorum mesela sadece benyapmam gereken ayarlar nedır ? bilgili arkadaslar yardim edebilir mi 5070ti
Hocam kart zaten canavar gibi çokta özel ayar yapmaya gerek yok nvidia denetim masasında digital vibrancı 60 65 düzeyine getirirseniz monitörünüzden çok daha iyi bir görüntü alırsınız en azından ben öyle kullanıyorumyapmam gereken ayarlar nedır ? bilgili arkadaslar yardim edebilir mi 5070ti
Ne işe yarıyor oto2. görseldekini oto. ya ayarla ya da voltajı arttırmanı tavsiye ediyorum, masaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masasını aç oradaki ayarları yap
destan yazdım ne işe yarıyo dedin, hangisi kankaNe işe yarıyor oto
Hocam otoya ayarla yada voltaj arttır demissin ne işe yaracağını anlamamam normaldestan yazdım ne işe yarıyo dedin, hangisi kanka
oto. yaparsan kendisi duruma göre ayarlayacak otomatik, voltaj arttırırsan ya daha iyi performans verir ya boş yere fazla güç tüketir ya da yanar herhalde doğru ayar yapmakta fayda varHocam otoya ayarla yada voltaj arttır demissin ne işe yaracağını anlamamam normal