Evetsapphire al diyorsun degil mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9800x3d ile 750w psu yeter mi sizce
Evetsapphire al diyorsun degil mi hocam
fs4 iyi, ama desteklenmiyor o kötücok tesekkur ederim valla 9070xt en basindan beri kafamdaydi da sadece fsr4 iyi mi diye dusunuyordum
sapphire al diyorsun degil mi hocam
Fsr 4 mükemmel iyi mi ne kelime hem fsr 4 e kolay kolay ihtiyaç dymassın zatencok tesekkur ederim valla 9070xt en basindan beri kafamdaydi da sadece fsr4 iyi mi diye dusunuyordum
Nasıl desteklenmiyorfs4 iyi, ama desteklenmiyor o kötü
bazi oyunlarda dlss deli gibi fps arttiriyor sadece o aklimi celmistiFsr 4 mükemmel iyi mi ne kelime hem fsr 4 e kolay kolay ihtiyaç dymassın zaten
Nasıl desteklenmiyor
Rx 9070 xt al keyfine bakbazi oyunlarda dlss deli gibi fps arttiriyor sadece o aklimi celmisti
valla en basindan beri sapphireye hayran kalmistim cok tesekkur ederimRx 9070 xt al keyfine bak
bir de yazilim olarak amd deli gibi calisiyor onu fark ettimvalla en basindan beri sapphireye hayran kalmistim cok tesekkur ederim
Bendede 9060 xt nitro plus var çok güzel duruyorvalla en basindan beri sapphireye hayran kalmistim cok tesekkur ederim
bir de yazilim olarak amd deli gibi calisiyor onu fark ettim
asiri agir ve estetikBendede 9060 xt nitro plus var çok güzel duruyor
Evet şok sesiz ve soğtması çok iyiasiri agir ve estetik
aorus da guzel duruyor da bu en iyisi sanirimEvet şok sesiz ve soğtması çok iyi
çoğu oyunda FSR 3 ya da 3.1 var 4 yok o anlamdaFsr 4 mükemmel iyi mi ne kelime hem fsr 4 e kolay kolay ihtiyaç dymassın zaten
Nasıl desteklenmiyor