Mrtylmz.07
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
burada 2 tane 6+2 pin var yani evet ekran kartı kablosu oluyor bunlarİlk kez ekran kartı takacağım 6+8 pinli girişi var psu dan gelen bu kablolar ekran kartı güç kablolarımı acaba ?
Ekran kartı için gerekli olan 6+8 demek istedim bunlar 6+2 biliyorum sadece ekran kartı için mi emin olamadım6+8 diyorsunuz da fotograftakiler 6+2 yani 8 lik kablolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve evet ekran kartı için gereken kablolsr bunlar
Yazmıyor üstünde bir şey ama işlemci bağlı zaten Apu sistemdi ekran kartı takıcamsoketin üstünde pcie yazar muhtemelen. işlemci soketini bağladın mı ?
İşlemci takılıydı zaten dediğim gibi şimdi ekran kartını monte ettim üstündeki 6+8 pin girişlerinin ikisini de bağlayacağım değil mi ? Bide attığım fotoğraftaki kablolar harici psu da uygun kablo yok bunlardır değil mi ?soketin üstünde pcie yazar muhtemelen. işlemci soketini bağladın mı ?
Yazması gerek.Acaba işlemcide ki kablo pcie kablosu olabilir mi?Pinler aynı ise tabiYazmıyor üstünde bir şey ama işlemci bağlı zaten Apu sistemdi ekran kartı takıcam
İşlemci takılıydı zaten dediğim gibi şimdi ekran kartını monte ettim üstündeki 6+8 pin girişlerinin ikisini de bağlayacağım değil mi ? Bide attığım fotoğraftaki kablolar harici psu da uygun kablo yok bunlardır değil mi ?
CPU power 4 pin amaYazması gerek.Acaba işlemcide ki kablo pcie kablosu olabilir mi?Pinler aynı ise tabi
2tane 6+2 lik başka pinli kablo var mı?PCie kablosu yazması lazım diye biliyorumCPU power 4 pin ama
Psu dan çıkan tek kablolar bunlar zaten PC yi ağu kullanıyordum ekran kartını yeni aldım takılılardan biri olduğunu düşünmüyorum o yüzden2tane 6+2 lik başka pinli kablo var mı?PCie kablosu yazması lazım diye biliyorum
6+2 + 6 pin şeklinde bağlayacaksın 2 pin boşta olacak .Yazmıyor üstünde bir şey ama işlemci bağlı zaten Apu sistemdi ekran kartı takıcam
İşlemci takılıydı zaten dediğim gibi şimdi ekran kartını monte ettim üstündeki 6+8 pin girişlerinin ikisini de bağlayacağım değil mi ? Bide attığım fotoğraftaki kablolar harici psu da uygun kablo yok bunlardır değil mi ?
Bu doğru kablo değil mi ilk attığım resimdeki6+2 + 6 pin şeklinde bağlayacaksın 2 pin boşta olacak .
Doğru kabloBu doğru kablo değil mi ilk attığım resimdeki