Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran Kartı Bağlantı Kablosu

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bütçe
1000
Arkadaşlar merhaba, sistemim komple beyaz içerisinde siyah parça yok. 24 pin kablom da argb destekli olduğu için onu da beyaz yapacağım fakat ekran kartı kablom siyah. Fotoğraftaki kablonun beyaz olanı ya da rgb modeli var mıdır?

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-01-29 saat 15.16.00_39d38796.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-29 saat 15.16.00_39d38796.jpg
    317.7 KB · Hit: 36

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Satürn
Arkadaşlar merhaba, sistemim komple beyaz içerisinde siyah parça yok. 24 pin kablom da argb destekli olduğu için onu da beyaz yapacağım fakat ekran kartı kablom siyah. Fotoğraftaki kablonun beyaz olanı ya da rgb modeli var mıdır?
ekran kartı 8 pin mi?

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PSU da PCI 5.0 ve ATX 3.0 desteği varsa bu aparatı kullanman gerekmiyor. PSU yu ona göre seç.

melandre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kkl
Tam olarak aradığın ürün : Lian Li Strimer V2 Plus Gpu Cable
Pahalı geliyor demişsin hocam ama gpu bağlantısını yaptığın kablonun kalitesi çok çok önemli. Nice LianLi muadilleri sorun yaşattı. LianLi kaliteli bağlantını sağlar, güzel de görünüm sağlar. Birkaç bin tl uğruna onlarca bin tl lik sistemin zarar görmesin. Şimdi alamazsan para biriktir, 2-3 ay sonra al. Ama sonunda al

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
PSU da PCI 5.0 ve ATX 3.0 desteği varsa bu aparatı kullanman gerekmiyor. PSU yu ona göre seç.
Üstadım psu linkimi bıraktım aşağıya, biraz görsel açıdan güzellik istiyorum şahsen

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak aradığın ürün : Lian Li Strimer V2 Plus Gpu Cable
Pahalı geliyor demişsin hocam ama gpu bağlantısını yaptığın kablonun kalitesi çok çok önemli. Nice LianLi muadilleri sorun yaşattı. LianLi kaliteli bağlantını sağlar, güzel de görünüm sağlar. Birkaç bin TL uğruna onlarca bin TL lik sistemin zarar görmesin. Şimdi alamazsan para biriktir, 2-3 ay sonra al. Ama sonunda al
Hocam maddi olarak sıkıntım yok aslında. Sadece lian li bu paraları hak ediyor mu emin değilim ama herkes övdüğüne göre vardır bir bildiğiniz bir inceleyeyim ben

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Üstadım psu linkimi bıraktım aşağıya, biraz görsel açıdan güzellik istiyorum şahsen

Hocam maddi olarak sıkıntım yok aslında. Sadece lian li bu paraları hak ediyor mu emin değilim ama herkes övdüğüne göre vardır bir bildiğiniz bir inceleyeyim ben
PSU yu aldın mı peki elinde var mı şuan?

PSU elindeyse PCI 5.0 girişi yok mu üstünde? Kabloları da beyazsa direkt bağla işte?

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yarın ulaşıyor elime, teslim günü yarın

PSU elindeyse PCI 5.0 girişi yok mu üstünde? Kabloları da beyazsa direkt bağla işte?
Hocam hiç düşünemedim valla içinde çıkacak kabloların beyaz olacağını. Aydınlanmış hissediyorum kendimi şu an 😅 ekran kartının içinden çıkan siyah olunca kafa gitti benim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,607
Üyeler
159,182
Son üye
Bedri SÖZEN
Top Bottom