Ekran kartı bağlantısı hangi kabloyla nasıl yapılır

hamszzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Yeni ekran kartı aldım hem psu hem ekran kartından kablo var ekran kartından çıkan destekleyemeyen psular için mi ben direkt düz psudan çıkan 600w olanı takıcam dimi
Ekran karından çıkan çok uçlu olan

Ekler

• IMG_8043.webp
    IMG_8043.webp
    929.2 KB · Hit: 27
  • IMG_8037.webp
    IMG_8037.webp
    725.3 KB · Hit: 25
psuda 12whpr çıkış varsa direkt onu tak bunu kullanma bu sarı uçlular yanıyor

Altında kağıt olan sarı 600w olan psudan kendi kutusundan çıktı diğer foto ekran kartından olanı 3 ayrı çıkışı tek şeye bağlayan çoğaltıcı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an 3060 bunla bağlı

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 16
nv kartın galiba tüm güç kablosunu 3 parçaya bağla sarıyı da ekran kartına tak.

PSU ne? Gpu ne?

Ben de bu işlerin acemisiyim, lakin bildiğim kadarıyla ekran kartına bağlayacağın kablonun pci-e kablosu olamsı gerekiyor. Cpu besleme kablosunu bağlarsan yanar kablolar.
Bağlayacağın kabloda pci-e kablosu yazması gerekiyor. Eğer görseldekiler pci-e kablosu ise direkt 6 pinlik olanı bağlayabilirsin.
Ekran kartın 8 pin güç girişi istiyorsa 6+2 bağlantı yapman gerekir. 6 pinli kabloyu 2 pinli kabloyla birleştir, bir çentik olması gerekir.
İkisini birleştir ve öyle tak muhakkak 8 pinlik bir karta bağlayacaksan.

PSU ne? Gpu ne?
Psu güç kaynağı gpu ekran kartı

Ben de bu işlerin acemisiyim, lakin bildiğim kadarıyla ekran kartına bağlayacağın kablonun pci-e kablosu olamsı gerekiyor. Cpu besleme kablosunu bağlarsan yanar kablolar.
Bağlayacağın kabloda pci-e kablosu yazması gerekiyor. Eğer görseldekiler pci-e kablosu ise direkt 6 pinlik olanı bağlayabilirsin.
Ekran kartın 8 pin güç girişi istiyorsa 6+2 bağlantı yapman gerekir. 6 pinli kabloyu 2 pinli kabloyla birleştir, bir çentik olması gerekir.
İkisini birleştir ve öyle tak muhakkak 8 pinlik bir karta bağlayacaksan.
İlk altında kağıt olan kablo 600w pcie 5.0 destekli onunla direkt bağlayacağımı biliyorumda 3 başlı olanı görünce dedim bu ne için

Psu güç kaynağı gpu ekran kartı

İlk altında kağıt olan kablo 600w pcie 5.0 destekli onunla direkt bağlayacağımı biliyorumda 3 başlı olanı görünce dedim bu ne için

Arkadaş ekran kartının ve psunun modelini sormuş.

Ha eyv pardon yorgunum markası ne dese daha doğru olue gibi
msi gaming trio 5070ti
Msi mpg 1000g
o dönüştürücüyü KULLANMAYACAKSIN.

PSU daki 12 pin ekran kartı kablosunu takacaksın ekran kartına bitti gitti.

Geri