Sapphire rx9070xt nitro+ Psu bağlantısı

vArliyus

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar herkese selam,
Sapphire rx9070xt nitro+ modeli ekran kartı için psu bakıyorum ve fakat kafamı karıştıran bir konu var.
Şimdi bu ekran kartı için sanırım yeni soket tipi kullanılmış ve kutu içinden bir dönüştürücü kablo çıkmakta. Psuya bu dönüştürücü ile bağlamak mı mantıklı yoksa yeni nesil 600w 16 pin yapılı kabloyu direk psudan ekran kartına dönüştürücü olmadan bağlamakta bir problem var mıdır?

Dönüştürücü olmadan bağlamak daha sağlıklı

Dönüştürücü olmadan bağlamak daha sağlıklı
bence de mantıklı olan o lakin araştırdığımda bir çok kişi kutudan çıkan dönüştürücü ile bağlantı yapmış tek 16 pin kabloyu kullanan görmedim hiç.
Ayrıca mesela 850w tam moduler bir psu almak istiyorum anakartta 2 adet 8 pin yuva var e ekran kartına dönüştürücü kullanırsam 3 tane 8 pin yuva da burda var etti 5 yuva ama psu da 4 adet yuva var yetmiyor daha fazla pcie yuvası olan bir model almak gerekecek yani kısaca 16pin tek kabloyu kullansak sanırım sorun olmaz diye düşünüyorum

Gördüğün kişilerin psu ları yeni nesil değildir o yüzden kutudan çıkan dönüştürücüyü görmüşsünüzdür adamın uygun güç kaynağı var ise neden dönüştürücü kullansın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,911
Üyeler
184,075
Son üye
Kremşantiye
Geri