ekran kartı boşta %98 neden?

FlapJack

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
1592531912183.png
tı boşta bu sıcaklıkta ve değerde çalışıyor

Arkada valorant açık? Görev yöneticisinden ne kullanıyor bak.

Bir amd vakası daha

amdyi kötülemek için pusuda yatıyor herkes
Kötüleyeceğim tabi dünya para veriyorum ama kart bok gibi. Sen bir araba alsan sürekli uğraşsan kötülemez misin? Basbaya bombok işte satıp intel nvidiaya geçicem eğer düzelmesse 1-2 hafta içinde

Dostum eğer %98-%100 dolaylarında olmasaydı sorun olurdu. Kartın verimli çalışıyor. Eğer valorant kapalıyken de bu değerleri alıyorsan sorun vardır. Valorant kapalıyken ve hiçbir oyun açık değilken dalgalanmalar yaşayabilirsin, o da gayet normaldir. Bir anda %80 olur, sonra anında %0'a falan düşer sonra yine çıkabilir bunlar gayet normaldir. AMD evet yazılımsal olarak sorunlu hizmet sunuyor fakat aldığın değerler normal ve olması gereken değerler. Aynı değerleri kartı düzgün çalışan herkes (ben de alıyorum) alıyor. Bu olay için AMD'yi suçlamanın hiçbir mantığı yok.

Kötüleyeceğim tabi dünya para veriyorum ama kart bok gibi. Sen bir araba alsan sürekli uğraşsan kötülemez misin? Basbaya bombok işte satıp Intel nvidiaya geçicem eğer düzelmesse 1-2 hafta içinde
nvidiadan amdye geçtim neden biliyomusun ekran kartı sıcaklağım 98 dereceleri görüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntületı boşta bu sıcaklıkta ve değerde çalışıyor
valorant açık?

Kötüleyeceğim tabi dünya para veriyorum ama kart bok gibi. Sen bir araba alsan sürekli uğraşsan kötülemez misin? Basbaya bombok işte satıp Intel nvidiaya geçicem eğer düzelmesse 1-2 hafta içinde
Sana gelen seri model sıkıntılıysa biz ne yapalım araştırarak alsaydın 5700 Rog strix issue yaz bakalım neler neler var? Sana gelen gaming x serisi sıkıntılı olabilir AMD'nin suçu ne?

Geri