bence değil benimki masaüstünde iken 41,42 derce maks bazen 38 dereceyi bile görüyorum.Önemli olan yük altındayken sıcaklı değeri, ekrandaki değerler normal
arka taraftaki egzoz gazının dışarı atılabilmesi için yeterli yer varmı?da-sistem rx 5600 xt ekran kartı "corsair spec delta" kasa ile birlikte boştayken sıcaklık 50-53 arası gidip geliyor masaüstündeyken
nerde bir hata yaptım acaba çoğu kişide bu değer 41
Oyunda kaç alıyorsunda-sistem rx 5600 xt ekran kartı "corsair spec delta" kasa ile birlikte boştayken sıcaklık 50-53 arası gidip geliyor masaüstündeyken
egzoz gazı yazmışım egzoz fanı yazıcaktımarka taraftaki egzoz gazının dışarı atılabilmesi için yeterli yer varmı?
ben nerde hata yapıyorum acababence değil benimki masaüstünde iken 41,42 derce maks bazen 38 dereceyi bile görüyorum.
chipset güncellmesi yaptınmı?ben nerde hata yapıyorum acaba
sistem free dol olarak elime geldi orjinal windows10 indirdim microsofttan, amd sitesinden 20.4.2 whql driver kurdum
ben hiç bir overclock yada ekran kartının bios güncellemesini yapmadımFabrikasyon olarak Core clock ayarı 1650 geliyor diye biliyorum herhangi bir overclock yaptın mı?
evet anakart asus prime b450m-k b450 chipset güncellemesini yaptım.chipset güncellmesi yaptınmı?
Stres testi yapar mısın. O zaman kaç derece olacak.da-sistem rx 5600 xt ekran kartı "corsair spec delta" kasa ile birlikte boştayken sıcaklık 50-53 arası gidip geliyor masaüstündeyken