Ekran kartı boyanır mi?

Arkadaşın zoruyla boyadım 7 ay oldu boyada bi bozulma yok ekran kartı sıcaklık değerleri normal ısıya dayaniklı boya kullandık
Hocam hangi boyaları kullandınız çok güzel durmus.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer yapmak istersen tabikide yapabilirsin ancak önerim sadece kartın pastik kısmı ve arka plakasına yapın ama arka plakaya önermem ama çok fazla boya sıkmayın veya boya sürmeyin ve öncesinde ince bir zımpara yaparsın ve vernikte sıkarsın güzel olur acnak boyama deneyiminiz yoksa çok çirkin olabilir
Yarı yarıya var deniyimim kartın tek kastik kismi yapsak yoksa tamamen mi arkayı fa boyadam diye düşünüyorum

Yarı yarıya var deniyimim kartın tek kastik kismi yapsak yoksa tamamen mi arkayı fa boyadam diye düşünüyorum
Hocam hatırlamıyorum tam olarak boyayı arkadaş almıştı

bence ilk önce plastik kısmı boyayın duruma göre arka plakayı boyarsınız

Ekran kartını dik takacaksan plastiği boya ama normal standart ise boyamışken arka plakayı da boya zaten onlarca örneği var düzgünce yaptıktan sonra sorun olmaz

Boyanır eve gidince foto atarim

Arka plate boyamak sorun sadece fanlar ve kasayı boyayın tavsiyem

Ekran kartını dik takacaksan plastiği boya ama normal standart ise boyamışken arka plakayı da boya zaten onlarca örneği var düzgünce yaptıktan sonra sorun olmaz
Knk uygun boya bulamadım bide termal macun suan elimde yok ikisini de alıyım yapcam

Boyanır eve gidince foto atarim

Arka plate boyamak sorun sadece fanlar ve kasayı boyayın tavsiyem
Arka plate beni korkutuyor gerisi kolay bide boya bulamadım.

Geri