Neler Yeni

Ekran Kartı Bozuk Çıktı! Gaming Gen TR

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Ekranda karıncalanmalar oluyor ve kilitleniyor. Sistemime başka ekran kartı taktım sorunsuz çalıştı. Süreç nasıl işleyecek şimdi kaç gün sürecek bu iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranda karıncalanmalar oluyor ve kilitleniyor. Sistemime başka ekran kartı taktım sorunsuz çalıştı. Süreç nasıl işleyecek şimdi kaç gün sürecek bu iş
Kart Asus Dual 6600xt

teknik servis resmi süresi 20gün iş günüdür. Bunun sonunda ya yenisini ya para iadesini sunarlar eğer kartta sorun varsa

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elektronik üründe sorun ürün kaynaklı ise ilk 1 ay içinde sıfırını talep edebilirsin diye biliyorum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Kart Asus Dual 6600xt
kargo ve işlemleri çok sıkıntılı bir marka dikkatli olun ve her işlemi kayıt alın

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,255
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İki seçeneğin var sitesinde varsa iade talebi açıp sorunlu olduğunu yazıp gönderirsin servisle cartla curtla onlar uğraşırlar. Diğer seçenek ise. Kartı Asus servisine yolluyorsun sonra servis raporu ile kart sana geri geliyor. Raporda 'kart arızalı, iade ya da değişim' diye yazar. Bundan sonra kartı raporla ve faturanla Gaming.gen`e götürüyorsun ya da kargoluyorsun. Bu iki işlem sonunda fatura da yazan miktarı hesabına yatırırlar. Sıfır kart verme seçenekleri de var ama bu ihtimal çok düşük.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki seçeneğin var sitesinde varsa iade talebi açıp sorunlu olduğunu yazıp gönderirsin servisle cartla curtla onlar uğraşırlar. Diğer seçenek ise. Kartı Asus servisine yolluyorsun sonra servis raporu ile kart sana geri geliyor. Raporda 'kart arızalı, iade ya da değişim' diye yazar. Bundan sonra kartı raporla Gaming.gen`e götürüyorsun ya da kargoluyorsun. Bu iki işlem sonunda fatura da yazan miktarı hesabına yatırırlar. Sıfır kart verme seçenekleri de var ama bu ihtimal çok düşük.
Kampanyada almıştım ürünü ama 8k ya. Aynı paraya aynı kartı alamam Bi daha

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,255
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kampanyada almıştım ürünü ama 8k ya. Aynı paraya aynı kartı alamam Bi daha
Senin yapabileceğin bir şey yok adamlar nasıl karar verirse. Gaming gen nasıl yapar bilmem ama çoğu site işine geldiği için iade kesiyor.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Senin yapabileceğin bir şey yok adamlar nasıl karar verirse. Gaming gen nasıl yapar bilmem ama çoğu site işine geldiği için iade kesiyor.
Hayır kesinlikle yanlış bilgi. İade, değişim veya elde edilemeyen fayda oranında indirim seçimlik hakkı müsteriye tanınmıştır. Seçimlik hak ne diye soracak olursan, bu 3 seçenek de müşteriye sunulur. Müşteri hangisini isterse onu seçer. Ve müşterinin seçtiği hakkı üzerinden işlem yapılır ve uygulanır.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Gaming gen tr mağazasından çıktım az önce bizi bağlamaz asusa götür dediler

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,255
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hayır kesinlikle yanlış bilgi. İade, değişim veya elde edilemeyen fayda oranında indirim seçimlik hakkı müsteriye tanınmıştır. Seçimlik hak ne diye soracak olursan, bu 3 seçenek de müşteriye sunulur. Müşteri hangisini isterse onu seçer. Ve müşterinin seçtiği hakkı üzerinden işlem yapılır ve uygulanır.
Tamam kardeşim sen kart değişimi istedin adamlar elimizde yok diyecek ne yapacaksın? Thh mi başvuracaksın? Tr`de yaşıyoruz hak hukuk bunlar düzenli çalışmıyor zaten, sen gidip dava açıp gerekirse avukat tutacaksın zırto savcının/hakim kim ilgileniyorsa artık senin leyhine karar vermeyecek, kimse ülkede sorumluluk almak istemiyor, uğraşmak istemiyor. En sonunda sen boşa kürek çekmiş oluyorsun. Bak adamlar müşterilerine ne demiş bizi ilgilendirmiyor, böyle saçmalık mı olur, ürün Gaming.gen`den alınmış bizlik bir şey yok demişler, saçmalık. İşte durum bu dostum, iş ahlakı TR`de yok, ahlak da yok. Hakkını alamıyorsun. İsteyen uğraşabilir varsa nasibin eğer %3-5 ihtimalle iş ahlaklı olan ya da empati yapabilen bir hakim/savcı ona denk gelirsen istediğin sonuç olur tabi bu iş bir kaç hafta da olmaz, mahkemelik olucam adamlar mahkemeye gelmeyecek, ertelenecek felan uzucak ta uzicak artık artı 1 yıl mı sürer 3 Yıl mı? Bunları tecrube ettik de söylüyoruz, avukat tutup para harcıyoruz ********** savcının teki çıkıyor davayı kapatıyor. Tr burası, üzgünüm böyle kötü haberler verdiğim için, olumsuz konuştuğum için ama olan bu, hayal kırıklığı. Daha bana sebepsiz saldıran adamı ev adresi vs si bilindiği halde yakalayamayan emniyet var, emniyete gidince burası muz cumhuriyeti mi şöyle yaparız böyle yaparız diyor, icraatte iş yok neden polisler bıkmış, çünkü suçluları yakalıyorlar, savcı ertesi gün salıyor. Durum bu.

Gaming gen tr mağazasından çıktım az önce bizi bağlamaz asusa götür dediler
Saçmalık. Sen dediğim adımları yap. Gir Asus`un sitesine talep aç. Gelip senden kargoyu alıyorlar zaten. Kutu Fatura garanti belgesi tam olsun. Sonra garanti sürecini takip et.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Tamam kardeşim sen kart değişimi istedin adamlar elimizde yok diyecek ne yapacaksın? Thh mi başvuracaksın? Tr`de yaşıyoruz hak hukuk bunlar düzenli çalışmıyor zaten, sen gidip dava açıp gerekirse avukat tutacaksın zırto savcının/hakim kim ilgileniyorsa artık senin leyhine karar vermeyecek, kimse ülkede sorumluluk almak istemiyor, uğraşmak istemiyor. En sonunda sen boşa kürek çekmiş oluyorsun. Bak adamlar müşterilerine ne demiş bizi ilgilendirmiyor, böyle saçmalık mı olur, ürün Gaming.gen`den alınmış bizlik bir şey yok demişler, saçmalık. İşte durum bu dostum, iş ahlakı TR`de yok, ahlak da yok. Hakkını alamıyorsun. İsteyen uğraşabilir varsa nasibin eğer %3-5 ihtimalle iş ahlaklı olan ya da empati yapabilen bir hakim/savcı ona denk gelirsen istediğin sonuç olur tabi bu iş bir kaç hafta da olmaz, mahkemelik olucam adamlar mahkemeye gelmeyecek, ertelenecek felan uzucak ta uzicak artık artı 1 yıl mı sürer 3 Yıl mı? Bunları tecrube ettik de söylüyoruz, avukat tutup para harcıyoruz ********** savcının teki çıkıyor davayı kapatıyor. Tr burası, üzgünüm böyle kötü haberler verdiğim için, olumsuz konuştuğum için ama olan bu, hayal kırıklığı. Daha bana sebepsiz saldıran adamı ev adresi vs si bilindiği halde yakalayamayan emniyet var, emniyete gidince burası muz cumhuriyeti mi şöyle yaparız böyle yaparız diyor, icraatte iş yok neden polisler bıkmış, çünkü suçluları yakalıyorlar, savcı ertesi gün salıyor. Durum bu.

Saçmalık. Sen dediğim adımları yap. Gir Asus`un sitesine talep aç. Gelip senden kargoyu alıyorlar zaten. Kutu Fatura garanti belgesi tam olsun. Sonra garanti sürecini takip et.
Teşekkür ederim. İnşallah bunlarda kullanıcı hatası deyip başlarından savmazlar. Çok zor şartlarda aldım. Dediğin gibi haksızlığa uğrasa başvurabileceğimiz bizi savunan bir yer yok.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem

Malesef hakkını doğru şekile arayamamışsın o zaman. En azından hakkını arama hakkını aramışsun. Ben de bir avukat olarak süreci çok kez geçirdim. TKHK adından da anlaşılabileceği gibi her zaman müşterinin arkasında. Elime gelen hiçbir dosya boş dönmedi.

Top Bottom