14 gün iade süresi varsa alırlar. Yoksa almazlar.garanti bantı varsa ve süresi devam ediyorsa mail at aldığın yere geri alırlar
yeni mi olduyok hocam kart benım kullanalaı 2 hafta oldu
almaları lazım nerden aldınız kartı firmadan firmaya değişir14 gun geçti
ya aldım gow yukledım actım baktım boyle bi cızırtı sonra arastırdım performansa etkısı yokmus dedım alısırım eskı sıtemlerımde seslıydı zaten sonra furmarktases gelmeyınce bugun kuskulandım bi daha bide ben sotim dedımyeni mi oldu
Hazır sistem hocam gamıng genalmaları lazım nerden aldınız kartı firmadan firmaya değişir
marka ney aldığınız yerin bakıcağını sanmıyorum fatura ile birlikte aldığınız yerin resmi mailine mail atınya aldım gow yukledım actım baktım boyle bi cızırtı sonra arastırdım performansa etkısı yokmus dedım alısırım eskı sıtemlerımde seslıydı zaten sonra furmarktases gelmeyınce bugun kuskulandım bi daha bide ben sotim dedım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistem hocam gencer gamıng
aldığınız yerin demişim markanınmarka ney aldığınız yerin bakıcağını sanmıyorum fatura ile birlikte aldığınız yerin resmi mailine mail atın
Asus bi denerim hocam ama bence onu aldıgınız firmaya goturun diyebilirmarka ney aldığınız yerin bakıcağını sanmıyorum fatura ile birlikte aldığınız yerin resmi mailine mail atın
aldığınız yerin demişim markanın
Hocam sıkıntı su yeni bir sistem almısım rahat rahat oyun oynıcam oyunda sankı kafasnın dıbınde buyuk bir sivri sinek var yani rahatsız edıyorBende de oluyor ama boşta olmuyor genelde oyun yükleme ekranında çok çok az ara gaz gibi geliyor sonra gidiyor isterseniz siz bir sorun belki servis değişim yapar
evet bendede vardı ben amazondan aldım amazon bana markayla iletişime geçin dedi ben powercolor a yazdım onlar adres fln attılar 3günde geldi yenisiAsus bi denerim hocam ama bence onu aldıgınız firmaya goturun diyebilir
Hocam sıkıntı su yeni bir sistem almısım rahat rahat oyun oynıcam oyunda sankı kafasnın dıbınde buyuk bir sivri sinek var yani rahatsız edıyor
yok hocam yok mesela o ses gelırken elımle fanları durdurdum ki ekran kartı fanı 50 derceyi geçmeden çalışmıyor ben oyuna gırdıgım anda baslıyorHocam fandan gelmediğine emin misiniz bir kontrol edin
yok hocam yok mesela o ses gelırken elımle fanları durdurdum ki ekran kartı fanı 50 derceyi geçmeden çalışmıyor ben oyuna gırdıgım anda baslıyor