Neler Yeni

Ekran kartı Coil whine sorunu

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
bende de aynı sorun var lebtobumda dah sezsız yuk altında sen gelmıyor ama bosta ses duyuluyor
pubg mobıle gırdımden berı oluyor bende

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
sadece ses sistemine zarar vermiyor bobinlerden geliyor kafan rahat olabilir bendede var hatta daha fazla :D
Sesler cızırtı şeklin de mi youtube da genelde böyle değil sesleride

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
Sesler cızırtı şeklin de mi youtube da genelde böyle değil sesleride
bende cızırtı seklınde fanın bırseye deyıyor gıbı dusunuyorum ama her zaman yapmıyor 2 sanıyede bır yapıyor cıhaz sıfır
cıhazı masadan kıpırdatmıyorum hasarda almıs olamaz

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
bende cızırtı seklınde fanın bırseye deyıyor gıbı dusunuyorum her zaman yapmıyor 2 sanıyede bır yapıyor ama cıhaz sıfır
fan sürtmesi değil bu coil whine çok belli fan sürtse böyle bi cızırtı yapmaz

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
bende render alırken kare başına ses geliyor yazıcı gibi oldu

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
Valla bende boşta bile oluyor, bilmiyorum yollayın derim çünkü sonuçta bir sorun kulaklık takmayınca gerçekten fazla rahatsız ediyor.
onlıne egıtımden dolayı sımdı yollayamam oyuzden ben yapabılır mıyım dıye sordum

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
onlıne egıtımden dolayı sımdı yollayamam oyuzden ben yapabılır mıyım dıye sordum
Kendiniz yapmanız pek de mümkün değil çünkü (Kendim araştırmıştım bildiğim kadarıyla söylüyorum) kartın içini açmanız gerekiyor ve açtığınızda da garanti dışı kalıyor ki açtığınızda bile yapabileceğinizin bir garantisi yok hatta yapabilme ihtimaliniz yok gibi bir şey, zaten garantiye gönderince bile çözülemeyebiliyormuş bu durumda garanti iyi ise yenisini yolluyorlarmış.

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
OMER FARUK
Kendiniz yapmanız pek de mümkün değil çünkü (Kendim araştırmıştım bildiğim kadarıyla söylüyorum) kartın içini açmanız gerekiyor ve açtığınızda da garanti dışı kalıyor ki açtığınızda bile yapabileceğinizin bir garantisi yok hatta yapabilme ihtimaliniz yok gibi bir şey, zaten garantiye gönderince bile çözülemeyebiliyormuş bu durumda garanti iyi ise yenisini yolluyorl
ben arastırdım sıfırlarda boyle bır sorun olma ıhtımalı yok ama bızım goderdıgımız cıhazları yapıyor gıbı gosterıp 2 el urun takıyorlarmıs bu olay mosnterda varmıs sıfır urunlerde de temızleyıp 2 el urunlerı duzeltıp sıfır olarak satıyorlarmıs ben bunu asusta yasadım su an lenovada da yasıyorum canlı dersler bıtsın gonderıcem servıse alıcaklarnıda sanmıyorum ama denıyecegım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,733
Üyeler
168,487
Son üye
burakx00
Top Bottom