Sesler cızırtı şeklin de mi youtube da genelde böyle değil sesleridesadece ses sistemine zarar vermiyor bobinlerden geliyor kafan rahat olabilir bendede var hatta daha fazla![]()
bende cızırtı seklınde fanın bırseye deyıyor gıbı dusunuyorum ama her zaman yapmıyor 2 sanıyede bır yapıyor cıhaz sıfırSesler cızırtı şeklin de mi youtube da genelde böyle değil sesleride
fan sürtmesi değil bu coil whine çok belli fan sürtse böyle bi cızırtı yapmazbende cızırtı seklınde fanın bırseye deyıyor gıbı dusunuyorum her zaman yapmıyor 2 sanıyede bır yapıyor ama cıhaz sıfır
ılerıde sıkntı yaratır mı yada normal bırsey mıfan sürtmesi değil bu coil whine çok belli fan sürtse böyle bi cızırtı yapmaz
Bende de sanırım bu sorun var garantiye yollasam çözebilirler mi ?fan sürtmesi değil bu coil whine çok belli fan sürtse böyle bi cızırtı yapmaz
hayır ses daha fazla artabilir o kadar sadece ses performansa yada karta etki etmiyorılerıde sıkntı yaratır mı yada normal bırsey mı
garantiye bağlı gönderin çözmezlerse şikayet edersinizBende de sanırım bu sorun var garantiye yollasam çözebilirler mi ?
bende pubg mobılde oluyor servıse yollasam mıBende de sanırım bu sorun var garantiye yollasam çözebilirler mi ?
Valla bende boşta bile oluyor, bilmiyorum yollayın derim çünkü sonuçta bir sorun kulaklık takmayınca gerçekten fazla rahatsız ediyor.bende PUBG mobılde oluyor servıse yollasam mı
onlıne egıtımden dolayı sımdı yollayamam oyuzden ben yapabılır mıyım dıye sordumValla bende boşta bile oluyor, bilmiyorum yollayın derim çünkü sonuçta bir sorun kulaklık takmayınca gerçekten fazla rahatsız ediyor.
Kendiniz yapmanız pek de mümkün değil çünkü (Kendim araştırmıştım bildiğim kadarıyla söylüyorum) kartın içini açmanız gerekiyor ve açtığınızda da garanti dışı kalıyor ki açtığınızda bile yapabileceğinizin bir garantisi yok hatta yapabilme ihtimaliniz yok gibi bir şey, zaten garantiye gönderince bile çözülemeyebiliyormuş bu durumda garanti iyi ise yenisini yolluyorlarmış.onlıne egıtımden dolayı sımdı yollayamam oyuzden ben yapabılır mıyım dıye sordum
ben arastırdım sıfırlarda boyle bır sorun olma ıhtımalı yok ama bızım goderdıgımız cıhazları yapıyor gıbı gosterıp 2 el urun takıyorlarmıs bu olay mosnterda varmıs sıfır urunlerde de temızleyıp 2 el urunlerı duzeltıp sıfır olarak satıyorlarmıs ben bunu asusta yasadım su an lenovada da yasıyorum canlı dersler bıtsın gonderıcem servıse alıcaklarnıda sanmıyorum ama denıyecegımKendiniz yapmanız pek de mümkün değil çünkü (Kendim araştırmıştım bildiğim kadarıyla söylüyorum) kartın içini açmanız gerekiyor ve açtığınızda da garanti dışı kalıyor ki açtığınızda bile yapabileceğinizin bir garantisi yok hatta yapabilme ihtimaliniz yok gibi bir şey, zaten garantiye gönderince bile çözülemeyebiliyormuş bu durumda garanti iyi ise yenisini yolluyorl