Merhaba, ASUS TUF Gaming 3070 Ti ekran kartım var. Ekran kartı tutucu gerekir diye düşünüyorum fakat güzel bir şey bulamadım önerebileceğiniz ekran kartı tutucusu var mıdır?
reis bu çok pahalı değilmi ya 300 350 civarına falan yokmudur ?ROG Herculx Graphics Card Holder
The robust ROG Herculx Graphics Card Holder securely fortifies even the most powerful cards, plus offers an easy-to-use design and extensive compatibilityrog.asus.com
asus unkini öneririm ama satan çok fazla yer bulamadım kendim de onu almayı düşünüyorum
bu varreis bu çok pahalı değilmi ya 300 350 civarına falan yokmudur ?
Benim attığımın farklı model rgblisi uyum sorunu olmaz rgbyi nereye bağlıyosun onu tam bilmiyorum ama aparatın asıl işlevinde uyum sorunu olmaz.. 1 ay önce bu da 150tl idibu nasıldır peki ? uyum sorunu felan olurmu ?EZDIY-FAB RGB Grafik Kartı Renkli GPU Desteği GPU Ekran Kartı Desteği, Sag Ekran Kartı Tutucu/Braket Desteği 5V 3-Pin : Amazon.com.tr: Bilgisayar
EZDIY-FAB RGB Grafik Kartı Renkli GPU Desteği GPU Ekran Kartı Desteği, Sag Ekran Kartı Tutucu/Braket Desteği 5V 3-Pin : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
anladım teşekkür ederimBenim attığımın farklı model rgblisi uyum sorunu olmaz rgbyi nereye bağlıyosun onu tam bilmiyorum ama aparatın asıl işlevinde uyum sorunu olmaz.. 1 ay önce bu da 150tl idi
Reis şimdi https://www.amazon.com.tr/gp/produc...?smid=A23FH65QT4Y9QF&psc=1&tag=technopattr-21 bunu almaya karar verdim seninkinin aynısı fakat benim kasam aerocool airhawk duo benim vidaları takma yeri dışarıda seninki içeride dışarıda olsada takılır değilmi sıkıntı olmaz yani ?Benim attığımın farklı model rgblisi uyum sorunu olmaz rgbyi nereye bağlıyosun onu tam bilmiyorum ama aparatın asıl işlevinde uyum sorunu olmaz.. 1 ay önce bu da 150tl idi