Şunlara bakabilirsin ben olsam almam gereksiz ama sen bilirsinLink varmı kullandığınız
Ekran kartı yamulmaz miŞunlara bakabilirsin ben olsam almam gereksiz ama sen bilirsin
Niye yamulsun iyi sabitlendikten sonraEkran kartı yamulmaz mi
Şimdi ben pc yi antepten aldım eve giderken (kendi aracımız) ile kucağıma alsam ekran karti yamulurj mu taşırken dikkat edeceğimNiye yamulsun iyi sabitlendikten sonra
Bence evde taş, figür, varsa koy hem komik hemde güzel duruyor
Ekran Kartını sök yamulabilir cidden kırılabilir ben olsam çıkartırdım GT 1030 olsa bileŞimdi ben PC yi antepten aldım eve giderken (kendi aracımız) ile kucağıma alsam ekran karti yamulurj mu taşırken dikkat edeceğim
Sökemem ve takamam kiEkran Kartını sök yamulabilir cidden kırılabilir ben olsam çıkartırdım GT 1030 olsa bile
O zaman sııkıntı yaşayabilirsin cidden bak videoyu izle giderken sök gerçketen bir şey olursa çok sıkıntı yaşşarsın ekran kartı ne? sana ben burdan yardımcı olurumSökemem ve takamam ki
Yaparsın yaparsınSökemem ve takamam ki
Video daki ekran karto ile aynı asus rog strix rx 570O zaman sııkıntı yaşayabilirsin cidden bak videoyu izle giderken sök gerçketen bir şey olursa çok sıkıntı yaşşarsın ekran kartı ne? sana ben burdan yardımcı olurum
Tama bak şimdi kasanın fotosunu at ve sistemi videodaki gibi yan çevirVideo daki ekran karto ile aynı asus rog strix rx 570