Neler Yeni

Ekran kartı driver sorunu

Kovac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bekir
Bilgisayarımda gsyns testi yaptıktan sonra rurduk yere kendini yeniden başlatıp onarım ekranını açtı onarımı yaptım ama tekrardan onarım ekranına geldi masaüstü nü bir türlü açamadım sonrasında Windows 10 sıfırdan kurdum kurduktan sonra Windows güncellemelerini yaptım ama hala aygıt yöneticisi sinde ekran kartının üzerinde ünlem işareti var Windows 10 tekrar tekrar yükleyip denemem gerekti amd nin kendi sitesinden de indirdim yükledim tekrar başlattı ekran gelmedi 10 15 kez denedim ama bir türlü ekran kartını yükleyemedim bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Amd Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB ekran kartı

Ekler

• IMG_20200412_184718.jpg
    IMG_20200412_184718.jpg
    1.3 MB · Hit: 45

Emre Baş

80+ Gold
Doğru driverlerini yüklediğinden emin olun

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Bilgisayarımda gsyns testi yaptıktan sonra rurduk yere kendini yeniden başlatıp onarım ekranını açtı onarımı yaptım ama tekrardan onarım ekranına geldi masaüstü nü bir türlü açamadım sonrasında Windows 10 sıfırdan kurdum kurduktan sonra Windows güncellemelerini yaptım ama hala aygıt yöneticisi sinde ekran kartının üzerinde ünlem işareti var Windows 10 tekrar tekrar yükleyip denemem gerekti amd nin kendi sitesinden de indirdim yükledim tekrar başlattı ekran gelmedi 10 15 kez denedim ama bir türlü ekran kartını yükleyemedim bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
bu program ile sürücüleri kaldırıp temiz kurulum yaparmısınız?

emmi

80+
Merhaba , Şimdi Ekran Kartın İçin Gerekli Amd Sürücüsünü(64-32 BiT) Hangisi İse Onu İndir.
Daha Sonra Bunu İndir..;
Verdiğim Program İle Driveri Komple Temizle , İnternet Bağlantısını Kes ve İndirmiş Olduğun Driveri Yükle.
Umarım Çalışır.

Top Bottom