Sizin komple işletim sisteminde bir sorun var gibi.kurup geçtim zaten ama hata verdi
hiçbir fikrim yok win 11 home sistemSizin komple işletim sisteminde bir sorun var gibi.
şuanda sadece driveri kurmamız laızmSizin komple işletim sisteminde bir sorun var gibi.
ekran kartımı nasıl cıkarayım AİO pc benimki öncdeden aygıt yöneticisinde bi görünüyor bi görünmüyorduEkran kartınızı çıkarıp tekrar takın aygıt yöneticisinde göremediğiniz bir aygıtın driver zaten kuramazsınız.
Ozaman geçmiş olsun ekran kartın bozulmuş. Aygıt yöneticisinde görmediğin bir aygıtın yazılımını kurmaya çalışıyorsun doğal olarak hata veriyor Sürücüde verilen hatayı okursan uyumlu donanım yok hatası veriyor. Yani Aygıt ya çalışmıyor oyüzden görmediği için kuramıyor aygıt yöneticisinden ekran kartının yani görüntüleme aygıtı olan kısmın içine girip foto atarsan daha iyi anlarız. durumuekran kartımı nasıl cıkarayım AİO pc benimki öncdeden aygıt yöneticisinde bi görünüyor bi görünmüyordu
yaklaşık 5 senedir falan kullanıyorum aldığım günden beri hep bi sorun cıkarıyor satsam iyi olurOzaman geçmiş olsun ekran kartın bozulmuş. Aygıt yöneticisinde görmediğin bir aygıtın yazılımını kurmaya çalışıyorsun doğal olarak hata veriyor Sürücüde verilen hatayı okursan uyumlu donanım yok hatası veriyor. Yani Aygıt ya çalışmıyor oyüzden görmediği için kuramıyor aygıt yöneticisinden ekran kartının yani görüntüleme aygıtı olan kısmın içine girip foto atarsan daha iyi anlarız. durumu
Casper felanmı markasıyaklaşık 5 senedir falan kullanıyorum aldığım günden beri hep bi sorun cıkarıyor satsam iyi olur
hocam artık cok gec daha fazla uğrşamak istemiyorum formatlıyorum suan bilgisayarıHocam internetten ekran kartı modelinizin ini dosyası halinde bulup indirip öyle kurmayı denermisiniz?
Formatla düzelecek bir durum değil gibi sankide neyse dene bakalımhocam artık cok gec daha fazla uğrşamak istemiyorum formatlıyorum suan bilgisayarı
yinede cevabınız için teşekkürler