Driver sürümünü değiştirip dener misinizRx 470 - i3 10105f - 8gb ram bilgisayarım. Gtx 750 ile kullaniyordum lolde oyun sonu 120fpsim oluyordu bunun ile kullanirken gtx 750den bile düşük sanki yarı performansda çalışıyor gibi napmam lazım.
En yeni sürümde dennedim hocamDriver sürümünü değiştirip dener misiniz
Tamam işte değiştirip dener misin 22.5.1 driverini kur bir de ama önce ddu ile kaldır bu sürümü sonra kurEn yeni sürümde dennedim hocam
Tamamdır ama sanki lolde özellikle tam kullanmiyor gerek görmüyor gibi hissediyorum acaba 8gb ram sınırlıyor mu bir şeyleriTamam işte değiştirip dener misin 22.5.1 driverini kur bir de ama önce ddu ile kaldır bu sürümü sonra kur
8 gb ram lol için yeterli fps sabitleyiciyi açmadiniz degil mi?Tamamdır ama sanki lolde özellikle tam kullanmiyor gerek görmüyor gibi hissediyorum acaba 8gb ram sınırlıyor mu bir şeyleri
Yok 120-140 arası dolanıyor fps ama gittiğim inrernet kafede gtx 1050 ti + i5 7500 ile 200fpslerdeydi aynı ayarlar8 gb ram lol için yeterli fps sabitleyiciyi açmadiniz degil mi?
Monitörunuz kac hz acabaYok 120-140 arası dolanıyor fps ama gittiğim inrernet kafede gtx 1050 ti + i5 7500 ile 200fpslerdeydi aynı ayarlar
O fps i etkilemezMonitörunuz kac hz acaba
Monitor 75 hz ise saniyede 75 kare yeniler nasıl etkilemiyor?O fps i etkilemez
Pc nin verdiği fps i etkilemez. O ekran kartı işlemci vb donanımlara bağlıdır.Monitor 75 hz ise saniyede 75 kare yeniler nasıl etkilemiyor?
Hocam virus kontrolü yaptım da su oyun teslerinde olan sarı yazılı şeyleri açıp oynasam yüzde kaç kullanılıyor diye baksam yazsam olur muKontrol etmeniz gereken birkaç şey şu şekilde
- Görev yöneticisi üzerinde ekstra kaynak tüketimi yapan bir uygulama var mı.
- Bilgisayarın güç modu performansta mı.
- RAM kaç Mhz gösteriyor görev yöneticisinde
- En güncel driverlar kurulu mu.
- ADW Cleaner ile bilgisayarı bir kere tarat virüs girmiş olabilir.
Tabi her bir adımda FPS düzelmiş mi diye bir bak aksi olursa tekrar sor.