aslında 3d yazıcı olsa çok güzel figürler yapılabilir, ben birkaç tane görmüştüm adamın biri kartın altına Hulk yapmış çok güzel duruyodubende oyuncak falan koymayı dusunuyorum
oyuncak da konulabilir kasaya renk katar ama fanlara değmemesine dikkat etaslında 3d yazıcı olsa çok güzel figürler yapılabilir, ben birkaç tane görmüştüm adamın biri kartın altına Hulk yapmış çok güzel duruyodu
Mantıklı Yaklaşım Legolarla Desteklenebilirbende oyuncak falan koymayı dusunuyorum
30K'lık Kart Bile Olsa Bizim Elimizdeyse Yanmıştır Demektir asdfghjaga karton sıkıştırdım 30 k lık kartın altına kart nereye düştüm ben böyle diyor
Kürdan mı oriske atmaya gerek yok bence. Anakart soketine zarar verir. Benim kartın içinden gpu tutacağı çıkmadı, aparatı aliexpress den aldığım için de geç gelecek. Geçici bir süre için kartın sağ alt tarafına karton sıkıştırdım. Eğer şimdilik destek aparatı alamıyorsan sana da öyle bi çözüm öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim forumdan bir agamız almış çok güzel falan dedi ben de gaza gelip aynısını aldım hala bekliyorum
karton knk kartı kargoladıkları koliden yırtıp koydumKürdan mı o
Iphone kullanıyorsan ölçüm açıp kartın üstüne koy bakalım kaç derece çıkıcak merak ettim baya yamulmuşbu şekilde hocam çok sorun yaratırmı
bu şekilde hocam çok sorun yaratırmı
bu şekilde hocam çok sorun yaratırmı
Bende sapphire pulse rx 6600 var kutudan böyle bişey çıkmadıBende de yamuk duruyor o kadar yamuk ki kart S olacak neredeyse Çözümü basit aslında Gpu Holder yani ekran kartı tutacağı alabilirsin. Bir tek Asus kartlarda yok zaten diğer markalar Kutu içeriğine koyuyor.
çoğu karta maalesef koymuyolar üç kuruşluk şeyi hocamBende sapphire pulse rx 6600 var kutudan böyle bişey çıkmadı
benimki palit gamingpro içinden çıkmadı, aynı markanın gamerock modelinden çıkıyor, msi ların da çoğunda kutu içeriğinde var ama 100 liralık aparatın 3 fanlı herhangibir kartın içerisinde gelmemesi sinir bozucu. nolacak sanki uyduruk da olsa bi tane aparat koysalarAsus harici koyuyor demiş de arkadaş kafam karıştı
iphone kullanmıyorum da çok yamuk değil aslında yakın oldugu ıcın boyle uzaktan bu şekildeIphone kullanıyorsan ölçüm açıp kartın üstüne koy bakalım kaç derece çıkıcak merak ettim baya yamulmuş
Aslında 3d printerda hallederim eğiklik yok ama aklıma düşürdünüz güzel bi model bulayım da basıyımbenimki palit gamingpro içinden çıkmadı, aynı markanın gamerock modelinden çıkıyor, msi ların da çoğunda kutu içeriğinde var ama 100 liralık aparatın 3 fanlı herhangibir kartın içerisinde gelmemesi sinir bozucu. nolacak sanki uyduruk da olsa bi tane aparat koysalar
ben bi tane görmüştüm de şimdi bulmam mümkün değil. Hulk vardı böyle hafif eğilmiş elleri yukarı kaldırmış bir şeyleri tutmaya çalışıyomuş gibi, hoş duruyoduAslında 3d printerda hallederim eğiklik yok ama aklıma düşürdünüz güzel bi model bulayım da basıyım
O modeli thingiverse'de görmüştüm evetben bi tane görmüştüm de şimdi bulmam mümkün değil. Hulk vardı böyle hafif eğilmiş elleri yukarı kaldırmış bir şeyleri tutmaya çalışıyomuş gibi, hoş duruyodu