normal demı hocam bunun boyle durması kart ağır oldugu için yapıyorİlk fırsatta al tak hocam şuanlık bir şey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dekoratif amaçlı kullanıcaksan cooler master tavsiye ederim
bende 3d printer olsa neler yaparım neler de, iş için falan gerekmediği için sırf zevkine almak istemiyorum3d printer imkanım var boşuna para vermeyim diye düşünüyorum
Paran varsa zevkine al derim. Zamanında 3d printer imalatı yapan küçük bi firmada çalışıyordum o sıra sardı makina ben de aldımbende 3d printer olsa neler yaparım neler de, iş için falan gerekmediği için sırf zevkine almak istemiyorum
ben tuvalet kagıdı rulosunu bıraz yuvarlayarak ekran kartı tutucu yaptım . kartondan olunca kartın dış yüzeyine de zarar vermıyor hemde sorunsuz bir sekılde dik tutuyormerhabalar 6700xt kullanıyorum ekran kartım eğik duruyor bu bir sorun mudur herhangi bir sıkıntı çıkarır mı eğer sorunsa bu sorunu nasıl çözerim?
3000 serisinde vardı, 4000 serisi kolon gibi bloklardan oluşuyor, bu seride olmaması acayip iş.palit 4080 e bile koymamış hocam. kart çok ağır ve büyük buna rağmen destek aparatı koymamışlar içine, kutuyu açtığımda iyi sövmüştüm, hala aklıma geldikçe sinirleniyorum palit e
gamerock da var gaming pro da yok çok garip gerçekten3000 serisinde vardı, 4000 serisi kolon gibi bloklardan oluşuyor, bu seride olmaması acayip iş.
3000 Pro serisinde vardı ayıp etmişler ama tipini yeni gördüm 4000 serisinde tasarımı şahane olmuş, beğendim. Biraz daha kaslı olsa müq olurmuş.gamerock da var gaming pro da yok çok garip gerçekten
evet soğutucu blok diğer markalara göre biraz ince geldi bana da ama yandan ve üstten güzel görünüyo3000 Pro serisinde vardı ayıp etmişler ama tipini yeni gördüm 4000 serisinde tasarımı şahane olmuş, beğendim. Biraz daha kaslı olsa müq olurmuş.
Kendi sitesinden izledim kartı dik mi yan mı ne deniyor işte ön yüzünden görüntüsü çok iyi.evet soğutucu blok diğer markalara göre biraz ince geldi bana da ama yandan ve üstten güzel görünüyo