Sir Degonet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
BİOS ayarlarından olabilir. Oradan fan speed ayarı yaparsan düzelir belki.Arkadaşlar ekran kartı asus 7900xtx ekran kartı sıcaklık yükseliyor ama fan dönüş hızı bu seviyelerde kalıyor devamlı, karttamı sorun var yoksa normalmi bu durum anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler video buldum bilmiyordum çok sağol.
Orada manuel ayarlama vardı hocam. Bulduysan tamamdır. Rica ederimOrada herhangi bir seçenek göremedim hız aşırtma var sadece fan değerlerini yükseltmek istiyorum , çok ısınıyor fan rom yükselmiyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler video buldum bilmiyordum çok sağol.
2 k da kullanıyorum kaç kullanması lazımHocam Valorant sanırım oynadığınız oyun, ekran kartını nasıl o kadar kullanıyor? 2k yada 4k mi oynuyorsunuz ?
Teşekkürler hocam ilginiz için hallettim.hocam amd softvare a girin Performans/Ayarlanıyor Ayarlama Kontrolünü Özel e çekin Sonra fan ayarını etkinleştirin, gelişmiş kontrollerin açın ardından altta ince ayar kontrolleri olucaktır, oradan gpu hangi dereceye geldiğinde fan hızı % kaç olsun ayarlayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunun gibi olması lazım
diğer ayarları fazla kurcalamamaya çalışın bilinçsizce oc yaparsanız ekran kartına zarar verme riskiniz var iyi günler
Yani daha çok 1920x1080 ya da 1280x1024, 1280x960 gibi çözünürlükler.2 k da kullanıyorum kaç kullanması lazım
Tam olarak anlayamadım hocam , yani ekran kartı kullanımımı yükseltmek içinmi çözünürlüğü düşüreceğim.Yani daha çok 1920x1080 ya da 1280x1024, 1280x960 gibi çözünürlükler.