Neler Yeni

Ekran Kartı Fanı dönmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
Arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtım, ekran kartı boştayken 30 derece falan 1 tane fani çalışıyor 1 tanesi çalışmıyor. Destek talebi oluşturdum. Sattığımız ekran kartları akıllı fan dediler akıllı fan ne oluyor tam bilmiyorum.

Ekran kartım: Inno3D GeForce GTX 1650 Twin x2 OC 4GB 128Bit GDDR6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtım, ekran kartı boştayken 30 derece falan 1 tane fani çalışıyor 1 tanesi çalışmıyor. Destek talebi oluşturdum. Sattığımız ekran kartları akıllı fan dediler akıllı fan ne oluyor tam bilmiyorum.

IMG_20210715_130039.jpg

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan
Kartın PCB'sine fan kablosu bağlı mı? MSI afternurner üzerinden fan hızını artırın? Fan kaç. derece?

rebelmoves

80+ Bronze
yük altında 2si de dönüyorsa sorun yok boşta zaten dönmez biri dönsün diye ayarlamış olabilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rebelmoves

80+ Bronze
yük atlına sokun dönüyor mu diye bakın pcb kartın chipinin ve elektrik devresinin olduğu yer fan bağlantıları oraya yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Muzaffer Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yük atlına sokun dönüyor mu diye bakın pcb kartın chipinin ve elektrik devresinin olduğu yer fan bağlantıları oraya yapılır
Daha monitör almadım, monitör aldığım zaman oyun testi yapcam. Şuan test yapma şansım yok

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Daha monitör almadım, monitör aldığım zaman oyun testi yapcam. Şuan test yapma şansım yok
Monitör almadan mı çalıştırdınız? Belki görüntü vermiyor diye olabilir mi biraz saçma gelwbilir ama !

Monitör almadan mı çalıştırdınız? Belki görüntü vermiyor diye olabilir mi biraz saçma gelwbilir ama !
Soru işareti atıcağıma ünlem attım pardon

rebelmoves

80+ Bronze

Soru işareti atıcağıma ünlem attım pardon
yok sıcaklık ile alakala fanlar sensörlerden gelen veriye göre döner

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

Alıntıyı görüntüle
"Destek talebi oluşturdum. Sattığımız ekran kartları akıllı fan dediler akıllı fan ne oluyor tam bilmiyorum."
Akıllı fandan kastları muhtemelen 0db teknolojisi. Bu da kart yük altında değilken fanlarının dönmesini engellemekte. Muhtemelen burada da böyle bir durum gerçekleşmiş. Kart yük altındayken 2 fanda sorunsuzca dönecektir.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
yok sıcaklık ile alakala fanlar sensörlerden gelen veriye göre döner
evet doğru saçmalafom biraz

"Destek talebi oluşturdum. Sattığımız ekran kartları akıllı fan dediler akıllı fan ne oluyor tam bilmiyorum."
Akıllı fandan kastları muhtemelen 0db teknolojisi. Bu da kart yük altında değilken fanlarının dönmesini engellemekte. Muhtemelen burada da böyle bir durum gerçekleşmiş. Kart yük altındayken 2 fanda sorunsuzca dönecektir.
Aynen büyük ihtinalle öyle olacaktır

Top Bottom