Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı fanından ses geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Aynı ses olayını yaşayan biri olarak şu şekilde kurtuldum Komple fan bölgesini söküp güzelce temizledim ''Kablolara çok dikkat etmek lazım kopmasın '' Ses den eser kalmadı. Garantisi devam ediyor ise göndermek çok daha mantıklı olacaktır.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Aynı ses olayını yaşayan biri olarak şu şekilde kurtuldum Komple fan bölgesini söküp güzelce temizledim ''Kablolara çok dikkat etmek lazım kopmasın '' Ses den eser kalmadı. Garantisi devam ediyor ise göndermek çok daha mantıklı olacaktır.
aynısını wd40 ile kasanın fanlarına yapsam ne olur ? chasis fan

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
aynısını wd40 ile kasanın fanlarına yapsam ne olur ? chasis fan
Kasa fan da nasıl olur bilgim yok ama ben o anki imkanlar ile fan diplerine şırınga iğne aracılığı ile hafif makina yağı uyguladım Sonra yağın iyice işlemesi için saç kurutma makinası yardımı ile ''Kısa süre'' boşa dönmesini sağlayıp sonrasında güzelce temizledim. Sonuç 2 yıl oldu gram ses yok (y)

emre6840

80+
Kasa fan da nasıl olur bilgim yok ama ben o anki imkanlar ile fan diplerine şırınga iğne aracılığı ile hafif makina yağı uyguladım Sonra yağın iyice işlemesi için saç kurutma makinası yardımı ile ''Kısa süre'' boşa dönmesini sağlayıp sonrasında güzelce temizledim. Sonuç 2 yıl oldu gram ses yok (y)
BU kısmı ayrdınızmı temizlerken

1685964052454.png

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
makine yağı benim de aklıma geldi ama fazla mı sıvı kalır akma damlama yapmasın elektronik kısmına diye cesaret edemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
makine yağı benim de aklıma geldi ama fazla mı sıvı kalır akma damlama yapmasın elektronik kısmına diye cesaret edemedim
Az miktarda kullanıp kurutma makinası ile boşa döndürüp sonrasın da peçete ile güzelce temizlendiğinde damlama yaşanmıyor.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram