Neler Yeni

Ekran kartı fanları 70 derecede %100 çalışıyor. Afterburner vs etki etmiyor.

mirliva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf AYDIN
Selamlar,

Asus ROG RTX 2080 ekran kartım bulunmakta. Normal şartlarda Afterburner'a tepki veriyor manuel ayarlarıma göre fan hızını ayarlayabiliyorum. Fakat ne zaman derece 70 olursa o zaman fanlar %100 tam devirde çalışıyor. Bu durumda program hiç bir şekilde etki etmiyor. Farklı fan programları denedim yine fayda etmedi. Yani fan programları çalışıyor ekran kartı tepki veriyor fakat 70 dereceye gelince kendisi %100'e çekiyor hızları. DDU ile temiz kurulum denedim. Güncel BIOS ayarladım. Çakışma yaratmaması adına tüm fan kontrol programlarını kaldırdım fakat fayda etmedi. Konu hakkında fikirleriniz varsa duymak isterim.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Selamlar,

Asus ROG RTX 2080 ekran kartım bulunmakta. Normal şartlarda Afterburner'a tepki veriyor manuel ayarlarıma göre fan hızını ayarlayabiliyorum. Fakat ne zaman derece 70 olursa o zaman fanlar %100 tam devirde çalışıyor. Bu durumda program hiç bir şekilde etki etmiyor. Farklı fan programları denedim yine fayda etmedi. Yani fan programları çalışıyor ekran kartı tepki veriyor fakat 70 dereceye gelince kendisi %100'e çekiyor hızları. DDU ile temiz kurulum denedim. Güncel BIOS ayarladım. Çakışma yaratmaması adına tüm fan kontrol programlarını kaldırdım fakat fayda etmedi. Konu hakkında fikirleriniz varsa duymak isterim.
GPU TWEAK II yükle

mirliva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedim maalesef GPU Tweak de işe yaramıyor. Yani tüm programlar aslında işe yarıyor fanları kontrol edebiliyorum istediğim gibi. Tek sıkıntı ne zaman 70 derece oluyor o zaman hiç bir programın ayarını vs dinlemiyor garanti %100'e çıkıyor.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
100'e çıkarak soğutmaya çalışıyor işte ekran kartını.

mirliva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben %100 çıkmasını istemiyorum ama, sıkıntı orada. Programda yaptığım ayarlar 70 dereceye kadar tamam. Ancak 70 derece gördüğü anda %100 yapıyor ki %100 ayarlı değil.

Top Bottom